; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

118964403_774647093293641_5974964706844375479_n

Feli a fost cerută în căsătorie: „Ne trăim povestea ca doi adolescenți”

25 September 2020

La aproape doi ani de când a adus pe lume o fetiță, Feli i-a spus „DA' bărbatului pe care îl iubește de mai mulți ani și care i-a îndeplinit marele vis de a fi mamă. Cântăreața a fost cerută în căsătorie și răspunsul pentru iubitul ei a venit sub forma unui mesaj emoționant postat pe Instagram.

 Feli a anunțat pe Instagram că a fost cerută de nevastă în urmă cu puțin timp, iar în curând se pregătește de nuntă. Artista a făcut mai multe dezvăluiri despre povestea lor de dragoste în noul număr al revistei Unica.

„Accept să-ți fiu sotie, Cătalin! Pentru ca ma accepți fix asa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru ca ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori.’, a scris Feli în dreptul unei fotografii postate pe pagina ei de Instagram.

Cântăreața a continuat în postare cu un mesaj emoționant pentru viitorul ei soț și tatăl fiicei sale, în care i-a mărturisit cât de mult îl iubește și îi mulțumește pentru tot ce i-a oferit.

‘Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezata și pentru că ne traim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind.
Mulțumesc că m-ai făcut mama de Nora Luna și ( imediat ) soția ta.
Când îmi spui nevastă’ ma simt cea mai mândră! Că-s a ta! ❤️’, a mai continuat Feli!

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

DA! 💍 Accept sa-ti fiu sotie, Catalin! Pentru ca ma accepti fix asa cum sunt si pentru ca ne iubim si respectam. Accept pentru ca esti cel mai bun prieten al meu. Ca nu te sperie nebuniile mele si momentele de Feli cea nu tocmai lapte si miere uneori. Accept pentru ca viata cu tine e simpla, frumoasa si asezata si pentru ca ne traim povestea ca doi adolescenti care se iubesc la nebunie cand se iubesc, si sunt 2 vulcani cand se aprind. Multumesc ca m-ai facut mama de Nora Luna si ( imediat ) sotia ta. Cand imi spui nevastă' ma simt cea mai mandra! Ca-s a ta! ❤️ ————— Gasiti povestea noastra in cel mai recent numar al revistei @unica.romania !❤️ #eusuntfeli #felidonpoveste #bunadeiubit #azimainemamarit 😂

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial) on

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare