; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FTWD_301_MD_0109_958 RT

„Fear the Walking Dead” se întoarce cu al treilea sezon. Serialul va fi difuzat de AMC simultan cu premiera în SUA

04 April 2017

AMC anunță întoarcerea „Fear the Walking Dead', sezonul al treilea, cu două episoade consecutive, de luni, 5 iunie de la ora 03.00, simultan cu premiera în SUA și în reluare în aceeași zi de la ora 22.00.

Prima jumătate a producției AMC va conține opt episoade ce se vor difuza mai mult de șase săptămâni. Din data de 5 iunie și 10 iulie vor rula câte două episoade consecutive. De asemenea, AMC a dezvăluit astăzi noi fotografii din sezonul trei, care se filmează în prezent în Baja, Mexic.

 Vezi galeria foto >

Când „Fear the Walking Dead' revine cu al treilea sezon, protagoniștii se vor reîntâlni în zona violentă, cunoscută anterior ca granița dintre SUA și Mexic.

Granițele internaționale au dispărut odată cu sfârșitul lumii, iar personajele noastre trebuie să încerce nu doar să reconstruiască societatea, dar și familia. Madison l-a reîntâlnit pe Travis, partenerul ei de dinainte de apocalipsă, dar Alicia a fost doborâtă de uciderea lui Andreas.

Fiul lui Madison este la doar câțiva kilometri de mama sa, însă prima acțiune a lui Nick în calitate de lider l-a condus, împreună cu Luciana, într-o ambuscadă a unui grup militar american. Cei doi au scăpat de moarte, Luciana a fost rănită, iar Nick nu se mai simte nemuritor.

În timp ce își revin emoțional și fizic, Strand a pus ochii pe exploatarea monedei noii lumi. Captivitatea Ofeliei îi va testa abilitatea de supraviețuire și va vedea dacă poate mobiliza sălbăticia tatălui său.

Apropiindu-se de cel de-al treilea sezon, „Fear the Walking Dead' și-a consolidat locul ca fiind drama nr. 2 pe platforma de cablu printre adulții cu vârste între 25-54 ani din SUA.

Serialul îi are ca producători executivi și showrunneri pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert. Din distribuție fac parte Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Colman Domingo în rolul lui Strand și Danay Garcia în rolul Lucianei.

În al treilea sezon se alătură distribuției ca personaje permanente Dayton Callie (Sons of Anarchy', Deadwood'), Daniel Sharman (The Originals', Teen Wolf') și Sam Underwood (The Following'), ce vor juca rolul familiei Otto, fondatorii unei organizații de supraviețuire care s-au pregătit pentru căderea democrației, însă nu au anticipat și învierea morților, precum și Lisandra Tena (Chicago P.D.') în rolul Lolei Guerrero.

Citește și:

FOTO. Steven Yeun („The Walking Dead') s-a însurat, alături de colegi

„The Walking Dead: Invazia zombi' va continua cu sezonul 8

„Fear the Walking Dead' revine în premieră exclusivă la AMC

Kim Dickens („Fear the Walking Dead') joacă și în noul film al lui Burton

În 2017, vom vedea sezonul 3 din „Fear the Walking Dead'

                                                  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare