; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fear the Walking Dead 1

„Fear the Walking Dead”: Primul episod al sezonului 2 va fi difuzat și pe Filmcafe

05 April 2016

Premiera mondială a sezonului 2 „Fear the Walking Dead' debutează pe AMC în data de 11 aprile. Pe lângă postul AMC, primul episod va fi difuzat simultan în primetime de la ora 23.00 și pe Filmcafe în România.

Fear the Walking Dead 1

O altă noutate a acestui sezon „Fear the Walking Dead' de la AMC este că va fi urmat de „Talking Dead: Fear Edition', show-ul despre serial, găzduit de Chris Hardwick. În prima ediţie, le vom ura „bun venit' invitaţilor speciali Cliff Curtis, care joacă rolul lui Travis Manawa, şi producătorului executiv şi showrunner Dave Erickson.

Fear the Walking Dead 2

„Talking Dead: Fear Edition' îl prezintă pe Hardwick petrecând timp cu fanii, actorii, producătorii şi entuziaştii TV, dezbătând cel mai recent episod şi răspunzând la întrebările și comentariile telespectatorilor. Emisiunea prezintă reportaje din culise și preview-uri în exclusivitate, precum și discuții și comentarii cu privire la întreaga acțiune a serialului.

„Fear the Walking Dead' va avea al doilea sezon de 15 episoade împărțit în două, difuzând prima parte de șapte episoade de luni, 11 aprilie, la ora 4.00 , simultan cu premiera din SUA, apoi reluând episodul în aceeași zi în primetime. Celelalte opt episoade rămase vor fi difuzate mai târziu în 2016.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare