; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Campionatul Mondial FIFA Rusia 2018,_in exclusivitate la TVR

Faza sferturilor de finală din CM de Fobtal începe astăzi. Iată programul complet

06 July 2018

După 19 zile, 56 dintre cele 64 de meciuri de la Campionatului Mondial FIFA Rusia s-au încheiat. Reprezentativele de fotbal din Rusia, Franţa, Uruguay, Croaţia, Brazilia, Belgia, Suedia şi Anglia continuă drumul spre titlul mondial şi joacă în sferturile de finală ale competiţiei. Urmează două zile de pauză la CM (4 şi 5 iulie), iar pe 6 şi pe 7 iulie, TVR 1 şi TVR HD transmit în direct şi în exclusivitate partidele din faza sferturilor de finală.

 

Sferturi de finală Campionatul Mondial FIFA Rusia 2018:

6 iulie, ora 17.00 – Uruguay – Franţa (Nizhny Novgorod Stadium, Novgorod) – TVR 1, TVR HD
6 iulie, ora 21.00 – Brazilia – Belgia (Kazan Arena, Kazan) – TVR 1, TVR HD

7 iulie, ora 17.00 – Suedia – Anglia (Samara Arena, Samara) – TVR 1, TVR HD 3 
7 iulie, ora 21.00 – Rusia – Croaţia (Fisht Stadium, Soci) – TVR 1, TVR HD

La TVR 1 continuă şi Studio Mondial, emisiunile care preced şi încheie fiecare meci de la Campionatul Mondial FIFA Rusia 2018. În următoarea perioadă, Cristi Mîndru, Vlad Arhire şi Costin Deşliu, împreună cu invitaţii lor ne dau întâlnire la orele 16.00, 19.00 şi 23.00 la Studio Mondial pentru informaţii în timp real, pentru reacţii de la faţa locului, imagini de la meciurile fiecărei zile şi opinii avizate despre tot ce se întâmplă la Turneul Final din Rusia. Iar Tudor Furdui împreună cu Noaptea târziu, trupa nr. 1 în topul YouTube România, pun punct fiecărei zile de fotbal la Un pariu Mondial. TVR transmite în direct şi în exclusivitate toate partidele Campionatului Mondial de Fotbal –
FIFA Rusia 2018.

Cele mai noi informaţii despre „cea mai frumoasă poveste a celui mai frumos sport' se găsesc pe stiri.tvr.ro, în secţiunea dedicată http://stiri.tvr.ro/cm2018.html.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare