; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smaranda Vornicu_1231

Smaranda Vornicu reia show-ul realizat de Tudor Vornicu la TVR1

24 September 2013

Smaranda Vornicu_1231Smaranda Vornicu reia, după mai bine de 30 de ani, show-ul de divertisment realizat de Tudor Vornicu la TVR.

Emisiunea “De la A la infinit”, care era prezentată de Tania Budi, va intra în grila TVR 1 din 12 octombrie și va fi difuzată în fiecare sâmbătă, între orele 15.00 și 18.00, scrie Paginademedia.ro.

„Am crescut prin birourile şi pe coridoarele Televiziunii Române. I-am cunoscut pe oamenii de aur ai acestei instituţii, încă din vremurile în care arta de a face televiziune de calitate ţinea nu doar de profesionalism, ci de un fel de magie, un fel de probă de echilibru fragil, uneori periculos. Lucrul cel mai important pe care l-am învăţat de la toţi aceşti oameni extraordinari este respectul pentru telespectator”, declară Smaranda Vornicu.

[Not a valid template]

Smaranda Vornicu are 48 de ani şi a terminat Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF Bucureşti.

„Până în 1993, am fost Doamna Doctor şi am tratat copii (şi nu numai) cuminţi (şi nu numai). Pentru că totul în jur se schimba cu repeziciune sau poate pentru că eu mă schimbam cu tot atâta repeziciune, am reînceput să scriu poezie. Cu febrilitate, cu un fel de inocenţă redescoperită şi multă încurajare din partea prietenilor mei, Paul Shalit şi Alexandru Andrieş. Aşa a început volumul Se plâng de mine îngerii', mărturiseşte Smaranda Vornicu.

A continuat apoi, după cum ea însăşi spune, ca account executive, jurnalist freelance, editor, manager, asociat, poet de ocazie, aventurieră în bucătărie, editor independent, croitoreasă lipsită de răbdare, sportivă leneşă, călătoare entuziastă, dependentă de pantofi şi cosmetice.

Din această toamnă, Smaranda Vornicu alege să urmeze paşii tatălui ei –  munca în televiziune.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare