; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fata lui tata: Frances Cobain suceşte minţi!

25 August 2011

Frances Bean Cobain, fiica de 19 ani a legendarului Kurt Cobain cu Courtney Love, şi-a petrecut adolescenţa în afara luminii reflectoarelor, însă a participat recent la o şedinţă foto care a aprins internetul, înfăţişând-o pe tânără ca pe o starletă a epocii de aur' de la Hollywood.

Potrivit Ivillage.com, Frances a fost fotografiată de Rocky Schenk (sursa foto: rockyschenk.com) şi a apărut în diferite situaţii, fie savurând o ţigară, fie într-o sofisticată rochie de seară, părând să-l moştenească pe tatăl său măcar la capitolul aspect fizic. Artist damnat dar şi sex-simbol, Kurt Cobain, liderul trupei Nirvana, s-a sinucis la 27 de ani, în 1994.

Acest set de fotografii vine la scurt timp după un alt shooting, de data asta mai întunecat, cu fotografa Hedi Slimane, în care Frances joacă rolul rebelei tatuate.

Conform sursei menţionate, tânăra a început deja să fie descrisă drept noua muză a lumii modei, aşa că abilitatea de a-i face pe oameni să vorbească despre tine pare să fi rămas în familie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare