; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kira

Fata lui Gică Hagi joacă la Teatrul Nottara alături de fiul cântăreței Nicola

10 July 2021

Kira este fiica celebrului Gheorghe Hagi. Tânăra a studiat în afara României, dar de o bună perioadă a revenit în țară unde a cunoscut succesul, chiar pe scena Teatrului Notarra din București.

Kira, fiica lui Gică Hagi, va putea fi văzută din nou pe scenă, sâmbătă, 10 iulie, potrivit click.ro. Ea și fiul cântăreței Nicola vor juca la Teatrul Nottara, de la orele 19, în spectacolul Martha și George', în regia lui Filip Ristovski, fiind a treia reprezentanție pe care aceștia o dau în pandemie.

După multe luni de absență de pe scenă, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Kira Hagi și Jonathan Alexandru au avut prima reprezentație la Teatrul Nottara din București, chiar de Ziua Îndrăgostiților, în februarie. Spectacolul a fost atât de așteptat de către spectatori, încât s-a jucat cu casa închisă. La final, Kira și Jonathan au primit ropote de aplauze și au fost felicitați, iar interesul atât de mare i-a făcut pe organizatori să fixeze o reprezentație și pe data de 21 martie.

Dacă despre fiica Regelui Fotbalului din România se știe cât de talentată este și că a studiat Academia de Teatru și Film din Los Angeles, partenerul ei este muzician și actor cu un potențial excepțional, masterand la Conservator.

 

Kira Hagi a decis să meargă pe un alt drum  

Dacă fratele ei, Ianis Hagi, deja este celebru și-i calcă pe urme tatălui său, Kira a decis să meargă pe un alt drum. Carismatica tânără, de 25 de ani, a ales calea actoriei, și deja are câteva proiecte importante. Recent invitată la Antena 3, Kira a vorbit despre cel mai recent proiect, o animație produsă de Michelle Obama, „Gofre şi Mochi', ce va fi difuzată de gigantul Netflix. În afară de calitatea de producător, fosta primă doamnă a Americii va și juca în această producție. La fel și Kira. Actrița va face dublajul în limba română, jucând rolul simpaticului personaj Gofre.

„Eu colaborez cu un studio de dublaj, aici, în România. Ei lucrează cu Netflix direct. Și m-au contactat pe mine, mi-au spus că m-au văzut în anumite proiecte și dacă doresc să vin să dau audiție.

Nu știam proiectul, dar fiind un job am zis: ‘Prima! Mă găsiți acolo la prima oră. Și am ajuns acolo, am dat audiția și a fost foarte bine. Dublez vocea personajului Gofre, din serialul Gofre și Mochi, produs de Michele Obama. Pentru copii. Este istoria gastronomiei.', declara Kira Hagi la emisiunea de pe Antena 3.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare