; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fashion Police

“Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2014”, astăzi, la E!

14 January 2014

Gala de decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică, 12 ianuarie, la Los Angeles, deschide sezonul premiilor importante din cinematografie din 2014.

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, de la ora 1.00, Giuliana Rancic și Ryan Seacrest au relatat în direct de la Los Angeles, în cadrul show-ului “LIVE FROM THE RED CARPET: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014“, surprinzând sosirea vedetelor pe covorul roșu.

Pentru a afla mai multe detalii despre ținutele purtate de vedete la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur urmăriți emisiunea “Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2014“, difuzată în această seară – marți, 14 ianuarie – de la ora 22:30, la E!

O ediție dedicată Globurilor de Aur, în care Joan Rivers și echipa sa – Kelly Osbourne, Giuliana Rancic și George Kotsiopoulos – vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.

Giuliana Rancic

Giuliana Rancic, vedeta E! care a prezentat, alături de Ryan Seacrest, “LIVE FROM THE RED CARPET: GALA GLOBURILOR DE AUR 2014”, a purtat o rochie de culoare vișinie, cu aplicații florale în nuanțe de roșu și vișiniu, creată de o româncă: Lorena Sârbu (Lorena Sârbu s-a născut la Timișoara, iar după 1990 a plecat în Statele Unite, a studiat la Chicago și în prezent locuiește la Los Angeles, iar creațiile sale sunt foarte apreciate și se vând în lanțuri de magazine de prestigiu din Statele Unite, n.r.).

Citeşte şi:

Cum s-au îmbrăcat actriţele la Globurile de Aur 2014

„Ţeapă în stil american' a primit 3 Globuri de Aur | Lista completă a câştigătorilor

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare