; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Grammy Awards 2016   RED CARPET

„Fashion Police” analizează ținutele de la Grammy 2016

17 February 2016

Taylor Swift în ținuta îndrăzneață roșu și roz, Lady Gaga cu părul roșcat ca focul sau Ciara – mai mult dezbrăcată? Cine a strălucit și cine a dezamăgit pe covorul roșu al Premiilor Grammy de anul acesta? Aflați urmărind la E! emisiunea „Fashion Police: Premiile Grammy 2016', joi, 18 februarie, de la ora 22.00.

[Not a valid template]

Melissa Rivers (producător executiv şi gazdă), Giuliana Rancic (producător consultant şi gazdă) şi Brad Goreski (gazdă), alături de invitatele speciale din 2016 – Margaret Cho şi NeNe Leakes – vor analiza cu umor toate ţinutele strălucitoare de la Premiile Grammy, gală binecunoscută pentru riscurile ei vestimentare.

Cele mai importante nume din muzică şi entertainment s-au adunat, pe 15 februarie, la Centrul Staples din Los Angeles, pentru cea de-a 58-a ediţie a Premiilor Grammy. Printre marii câștigători ai serii s-au numărat Taylor Swift, al cărei album intitulat 1989 a fost desemnat albumul anului, Meghan Trainor, care este considerată revelația anului și Ed Sheeran, al cărui hit „Thinking Out Loud' a primit trofeul Grammy pentru piesa anului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare