; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Farrah Fawcett are păpuşă în scop caritabil

13 October 2010

Actriţa Farrah Fawcett – care a murit anul trecut, la 62 de ani, bolnavă de cancer – va fi inspiraţia pentru o linie de păpuşi create şi vândute în scop caritabil, scrie radaronline.com.

O sursă a explicat pentru acest site că figurinele vor semăna foarte bine cu actriţa şi toate sumele strânse din comercializarea lor va merge în conturile „Fundaţiei Farrah Fawcett', condusă de prietena ei, Alana Stewart. „Ar putea trasnforma celebritatea lui Farrah într-o avere pentru fundaţia care îi poartă numele'.

Părul blond şi ondulat al lui Farrah ar fi făcut-o invidioasă pe orice păpuşă Barbie, aşa că este foarte potrivit să inspire o păpuşă, chiar dacă ea nu mai este aici să se bucure de asta', a epxlicat sursa amintită. Figurinele vor fi îmbrăcate într-un costum de baie roşu dintr-o bucată, asemănător cu cel de pe posterul care s-a vândut, în 1976, în peste şase milioane de exemplare.

Nu este prima dată când actriţa din serialul „Îngerii lui Charlie' devine imaginea unei păpuşi: în 1977, compania Mego Corp a scos pe piaţă figurine cu Farrah şi colega ei de platou, Jaclyn Smith.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare