; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emily blunt

„Fără zgomot 2” nu va avea o continuare, dar se pregătește un prequel

08 June 2021

Saga „Fără zgomot', în original „A Quiet Place', creată în 2018 de John Krasinski, va continua cu un nou film care va dezvălui originile întregii povești, anunță Deadline.

După marele succes al primei părți din 2018, „Fără zgomot 2', în original „A Quiet Place Part II' (2020), a reușit un demaraj foarte promițător la box office. Așa că șefii de la Paramount vor să mai rămână o vreme în universul imaginat de regizorul John Krasinski.

Dar nu vom avea un eventual „Fără zgomot 3', ci un prequel plasat în aceeași lume, care va relata evenimentele care au precedat acțiunea din primul film al seriei. Nu este numai un proiect: are deja un scenarist și regizor, în persoana lui Jeff Nichols, și o dată de lansare: 31 martie 2023.

Nu se știu mai multe amănunte deocamdată, dar Deadline precizează că filmul a fost deja comandat și urmează să intre în preproducție.

Detalii despre ce se va întâmpla nu avem, însă ideea centrală este aceea de a dezvălui și mai multe din lumea postapocaliptică invadată de monștri pe care a creat-o Krasinski în filmul original din 2018.

 

„Fără zgomot 2' intră în cinematografele românești pe 11 iunie

 

Acțiunea începe imediat după evenimentele din primul film, când familia Abbott este încă în șoc după moartea lui Lee (John Krasinski). Văduva Evelyn (Emily Blunt) și cei trei copii ai ei se aventurează în lumea exterioară pentru a găsi un loc nou în care să fie în siguranță.

Pentru a supraviețui, trebuie să se miște în continuare „fără zgomot', dar aventura pe teren necunoscut le va dovedi că extratereștii nu sunt deloc singura amenințare.

Tăcerea este în continuare principala armă a supraviețuirii rasei umane în fața invaziei extratereștrilor, dar acțiunea capătă decoruri și personaje noi. Dacă primul film s-a derulat în puține locuri, în special la ferma familiei Abbott, de această dată, John Krasinski s-a gândit la un fel de road movie horror.

În plus, regizorul-scenarist a ales să facă și monștrii mai buni la anihilat rasa umană:

„În primul film, creaturile alergau peste tot și atacau tot ce făcea zgomot. Dar ca orice formă de viață și acestea evoluează. Alienii au înțeles că cu cât sunt mai silențioși, cu atât sunt mai eficace. Ei fac acum și mai puțin zgomot, deci au devenit și mai periculoși', scrie AlloCiné.

Printre numele noi din distribuție se numără Cillian Murphy, care interpretează un vechi prieten al lui Lee, și Djimon Hounsou.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare