; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fără funduri şi sâni la vedere la Premiile Grammy!

08 February 2013

Echipa Premiilor Grammy vrea să evite anul acesta accidente ca cele de care au avut parte în public Janet Jackson (care şi-a expus sânii la Super Bowl în 2004) sau piese de îmbrăcăminte sugestive (ca cea purtată de Pink la Grammy în 2010 – foto-).

Aşa că a trimis tuturor invitaţilor un memo detaliat, în care specifică (într-un limbaj clar) exact ce este interzis la capitolul îmbrăcăminte, anunţă deadline.com, care a obţinut email-ul cu pricina.

„Vă rugăm să vă asiguraţi că sânii şi fundurile doamnelor sunt acoperiţi în mod adecvat. Costumele de timp thong constituie o problemă. Vă rugăm să evitaţi expunerea fundului gol sub îmbrăcăminte. O problemă o constituie şi părţile laterale ale corpului şi ale sânilor, dezgolite.

Vă rugăm să evitaţi hainele transparente, care ar putea expune sfârcurile doamnelor. Vă rugăm să fiţi siguri că regiunea genitală este acoperită în mod adecvat', explică organizatorii în lista cu pricina.

Premiile Grammy, considerate “Oscarurile” muzicale în Statele Unite ale Americii, sunt decernate de The National Academy of Recording Arts and Sciences, care recompensează muzicieni, compozitori, cântăreţi şi trupe în 78 de categorii, în cadrul unei ceremonii maraton.

Decernarea premiilor Grammy 2013 va avea loc pe 10 februarie, în Los Angeles.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare