; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_010716_Fantastic Show Ed7_0016

“FANtastic Show”: Ultima confruntare înaintea marii finale

12 August 2016

Sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, la Antena 1, Raluka, Aurelian Temișan, Elena Ionescu și Dima Trofim luptă', alături de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, în semifinala FANtastic Show'.

 [Not a valid template]

Ultimul duel al căpitanilor fantastici Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu înaintea marii finale se va desfășura sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a celei mai amuzante competiții a verii, FANtastic Show'. Semifinala va fi prezentată și arbitrată de la centru de Florin Ristei.

Așadar, patru noi artiști le vor da o mână de ajutor celor doi căpitani, la cele 11 probe ale show-ului. Astfel, alături de Liviu Vârciu în echipa verde se vor afla Elena Ionescu și Dima Trofim, în timp ce Raluka și Aurelian Temișan vor lupta' de aceeași parte a baricadei, în echipa roșie a lui Andrei Ștefănescu. Și de această dată, un juriu popular format din cinci membri va nota prestațiile artistice ale componenților celor două echipe.

„Proba de grup', „Recunoaște melodia', Butoaiele cu apă', Ruleta imitatorilor', Cine cu cine', Vârsta melodiei', Paharele cu masa rotundă', Memoria', „Alfabetul' și Șut și gol' (de data acesta cu labele de scafandru) sunt probele care vor asigura momentele fantastice ale semifinalei de sâmbătă. Vedeta care vine la „FANtastic Show' pentru proba „Popularul', să cânte două dintre hit-urile sale alături de câte un membru al fiecărei echipe, este Uddi.

Ultima confruntare înaintea marii finale dintre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu pornește sâmbătă de la scorul de 3 la 3. Care dintre ei va fi câștigătorul serii și va intra în marea finală de săptămâna viitoare cu un avantaj de un punct, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, în semifinala emisiunii FANtastic Show'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare