; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Magda Guzmán

Fanii şi rudele şi-au luat rămas-bun de la actriţa Magda Guzmán

19 March 2015

Îndrăgita actriţă de telenovele Magda Guzmán a murit pe 12 martie la vârsta de 83 de ani. Aceasta de se afla de mai multe zile în spital şi a decedat în urma unui atac de cord.

Magda Guzmán

Mai multe personalităţi din lumea telenovelelor, alături de prieteni şi rude i-au adus un ultim omagiu actriţei (care a fost incinerată). Cele mai frumoase cuvinte au venit din partea nepoatei sale, care a declarat, citată de tvnotas.com.mc: „A plecat împăcată, fără să sufere şi, cel mai important, înconjurată de multă dragoste. Ne-a învăţat pe toţi ce înseamnă modestia'.

Magda a avut două căsnicii şi patru copii şi are în spate o carieră impresionantă. A jucat în numeroase filme, piese de teatru, dar mai ales în telenovele.

Ultima în care a apărut se numeşte „Dragoste şi luptă („Amor bravío', din 2012, cu Silvia Navarro şi Cristián de la Fuente în rolurile principale) şi a fost transmisă şi la noi de Acasă.

Pe micile ecrane de la noi ea a mai putut fi văzută, printre altele, în „Uzurpatoarea', „Cântec de iubire' şi „Mi destino eres tú'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare