; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Umbrella Academy Season 2

Fanii serialului „The Umbrella Academy” pot răsufla ușurați! Netflix pregătește al treilea sezon

11 November 2020

Pregătește-te de mai multă ploaie… „The Umbrella Academy' a fost reînnoit cu sezonul 3. Noutățile au fost oferite publicului la 3 luni de la debutul celui de-al doilea sezon, care a avut loc pe 31 iulie. 

Vestea a fost dată de actrița Ellen Page, care a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fundal negru pe care este inscripționată cifra 3.

Platforma de streaming Netflix a precizat la rândul ei că producția noului sezon ar trebui să înceapă în luna februarie, în Toronto, și că se vor pregăti 10 episoade. 

Actorii care se vor întoarce în serial sunt: Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin Min, Ritu Arya și Colm Feore.  Alte noutăți legate de distribuția pentru sezonul 3 vor fi anunțate mai târziu.

Steve Blackman („Fargo', „Altered Carbon') se va întoarce în calitate de showrunner și producător executiv. 

 

 

Despre „The Umbrella Academy'

În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte. Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește „copiii' pentru a salva lumea. Acum, cei șase supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale. The Umbrella Academy se bazează pe seria de benzi desenate creată și scrisă de Gerard Way, ilustrată de Gabriel Bá și publicată de Dark Horse Comics. Serialul este produs de Universal Cable Productions pentru Netflix, Steve Blackman este producător executiv și showrunner.

Dacă primul sezon a redat încercarea grupului de a apocalipsa,  sezonul doi a prezentat un complot al acestora de călătorie în timp după ce grupul nu a reușit să oprească sfârșitul lumii.

Sezonul trei va necesita probabil ca membrii Umbrella Academy să-și remedieze din nou greșelile de călătorie în timp, deoarece al doilea sezon s-a încheiat odată cu sosirea grupului în timpul prezent, doar pentru a constata că au fost înlocuiți de un grup rival, Academia Sparrow.

 

 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare