; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fanii s-au înghesuit la o lansare de album a trupei LaLa Band

12 December 2011

Peste 15.000 de fani din toate colţurile ţării au venit pentru a lua parte la lansarea primului album discografic al trupei LaLa Band, LaLa Xmas Songs' şi pentru a lua un autograf de la adolescenţii din serialul Pariu cu viaţa' de la Pro TV.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 10 decembrie, pe scena din AFI Palace Cotroceni. Piesele de Crăciun incluse pe acest CD se vor auzi şi în episodul special din Pariu cu viaţa', ce va fi difuzat pe 24 decembrie, la 20.30 la Pro TV.

Încă o dată ne-aţi arătat că sunteţi alături de noi şi pentru asta vă suntem extrem de recunoscători. Speram ca prin piesele de pe albumul de Crăciun să petrecem sărbătorile împreună cu voi şi nu uitaţi bineînţeles de episodul special din Pariu cu viaţa' de pe 24 decembrie de la PRO TV să vedeţi ce se va întâmpla cu Andrei. Vă iubim', a spus Dorian Popa.

Mă bucur că au venit atât de mulţi oameni, că au vrut să ne fie alături la lansarea albumului şi că au cântat fiecare piesă cu noi! Ne trăim visul alături de voi', l-a completat Alina Eremia, colega sa de serial.

2

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare