; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fanii CSI l-au vrut pe William Petersen înapoi

26 July 2011

După ce Laurence Fishburne a anunțat că renunță la rolul din “CSI – Las Vegas”, șefii rețelei CBS au primit numeroase rugăminți de la fani ca William Petersen să revină pe micile ecrane în rolul lui Gil Grissom.

Fishburne nu e singurul nume care se desparte de “CSI – Las Vegas”. National Enquirer a anunțat că Marg Helgenberger va apărea în mai puține episoade în sezonul următor.

„I-a sunat sfârșitul serialului CSI', a spus o sursă din televiziunea americană, citată de National Enquirer. „Ca toate lucrurile bune, trebuia să aibă un sfârșit la un moment dat. Și faptul că serialul a fost mutat de la ora 22, într-o zi de miercuri, din sezonul următor, va grăbi acest proces', a completat sursa.

Fishburne se întoarce pe marile ecrane

Laurence Fishburne, care a fost doar un înlocuitor pentru Petersen, a anunțat că vrea să se întoarcă la rolurile de pe marile ecrane și că nu va mai apărea în al 12-lea sezon de “CSI – Las Vegas”.

Se pare că venirea lui în serialul cotat ca numărul 1 în ceea ce privește popularitatea în anii săi de glorie nu a adus rating-urile așteptate. Mai mult, peste Ocean, ultimul sezon a avut parte de cea mai mică audiență din istoria de 11 ani a serialului.

Decizia lui Fishburne de a pleca din serial nu ar trebui să mire pe nimeni, scrie revista americană. „Nimeni nu se aștepta ca el să joace în serial prea mult. La urma urmei, este Laurence Fishburne', a spus o sursă citată de National Enquirer, făcând referire la repuția lui de actor în filme importante.

Imediat după anunţul plecării lui Fishburne, fanii au început să posteze pe internet mesaje care cereau revenirea personajului jucat de William Petersen. „Aduceți-l pe Grissom înapoi', zicea unul dintre mesaje. „Dacă Marg va deveni și ea un personaj episodic, serialul va avea de suferit dacă nu revine Grissom', mai scria în acel mesaj.

Până la urmă, producătorii serialului l-au ales pe Ted Danson (63) pentru a-l înlocui pe Fishburne în sezonul 12 al serialului. Noul sezon din „CSI – Las Vegas' începe în State pe 21 septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare