Homepage  / Vedete româneşti

Connect-R și Misha ar fi dat o nouă șansă relației lor. Clipul video care a creat controverse în rândul fanilor: „Cei mai frumoși sunteți împreună!”

Connect-R și Misha ar fi dat o nouă șansă relației lor. Clipul video care a creat controverse în rândul fanilor: „Cei mai frumoși sunteți împreună!”
11

de Cristina Țapu,

Misha și Connect-R au avut o poveste de iubire minunată, iar familia lor s-a completat odată cu nașterea fiicei lor, Maya. Totuși, la un moment dat, relația lor a început să se degradeze și, în 2018, după 5 ani de căsnicie, au decis să pornească pe drumuri separate. În ciuda despărțirii, au rămas în relații bune pentru binele fiicei lor, continuând să fie foarte apropiați. Acest lucru i-a făcut pe fani să se întrebe dacă există posibilitatea unei împăcări. Recent, artistul a transmis un mesaj surprinzător care a dat naștere speculațiilor.

Connect-R și Misha ar putea acorda o a doua șansă relației lor

În cartea sa, Connect-R a mărturisit că a fost infidel fostei sale soții de mai multe ori. Misha a renunțat la cariera sa pentru a se dedica familiei, însă artistul a trădat-o, ceea ce a contribuit la divorțul lor.

Cu toate acestea, ambii au lăsat orgoliile deoparte și au păstrat o relație bună pentru binele fiicei lor. Recent, artistul i-a surprins pe fani cu un mesaj pe rețelele de socializare, publicând un filmuleț în care Misha o piaptănă pe Maya.

@connectr2021

♬ De Tine – Cortes & Connect-R

Detaliul care a captat atenția internauților este că în fundalul filmulețului rulează o melodie romantică. Versurile „Și m-am îndrăgostit de tine” au stârnit speculații printre fani cu privire la o posibilă reconciliere între cei doi. Nici Misha, nici Connect-R nu au confirmat sau infirmat împăcarea, așadar rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă Misha a decis să-i acorde fostului soț o a doua șansă.

S-a împăcat cu Misha?” / „Lângă așa o frumusețe, te îndrăgostești în fiecare zi!” / „Dragoste nelimitată!” / „Superbe fete! O familie minunată.” / „Cei mai frumoși sunteți împreună.” / „Cea mai frumoasă familie! Sunteți minunați toți 3.” / „Fă tot ce trebuie ca să vă reîmpacați ca soț și soție, pentru că sunteți superbi împreună.”, au fost o parte dintre comentariile fanilor care speră la o împăcare între cei doi.

connect-rIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Connect-R a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde a vorbit printre altele și despre căsătorie. Artistul mărturisește că a crezut că mariajul îl va împlini, însă nu s-a întâmpla așa cum gândea la vremea respectivă.

„Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt. Când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea fericirii de la unul la celălalt. Lucru pe care eu nu l-am înțeles. Nu este dator nimeni să mă facă pe mine fericit. Nu l-am înțeles… prea târziu! Mergem mai departe. Nu e o problemă”, a spus Connect-R.

Connect-R a trecut prin momente cumplite după nașterea fiicei sale

La scurt timp după nașterea fiicei sale, Connect-R a fost prins într-un vârtej al tragediei. Micuța sa era pe punctul de a-și pierde viața. Potrivit spuselor artistului, totul a început de la un vaccin administrat la un an. După inoculare, starea lui Maya s-a deteriorat rapid, fiind nevoită să fie conectată la aparate pentru o perioadă îndelungată. Din fericire, medicii au reușit să-i salveze viața, dar coșmarul nu s-a terminat pentru artist, care a început să manifeste semne de depresie.

„Am căzut după ce am rezolvat problema. De la adrenalină nu am observat.

Nu ești marinar că ai trecut Cișmigiul cu o gagică în barcă. Pentru mine asta a fost o furtună înfloritoare foarte puternică. Am înflorit poate mai bine decât înainte. Nu se întâmplă împotriva ta, se întâmplă pentru tine. În orice lucru rău se pot găsi 31 de lucruri bune, spun psihologii”, a declarat Connect-R.

Sursă foto: Instagram Connect – R

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton