; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_110914_HK_0018

Familiile chef-ilor vin la masă în “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

09 December 2014

După ce aseară chef Florin Dumitrescu a avut o misiune grea în restaurant și a fost nevoit să preia frâiele bucătăriei alături de cei doi sous chefi, Mimi și DArtagnan, pentru a fi gata la timp cu toate comenzile și după ce jurații au decis că Ovidiu trebuie să părăsească show-ul, concurenții au parte azi de la 20.30 de o nouă provocare: trebuie să gătească pentru familiile celor trei chefi, care vin să ia masa în 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor'.

[Not a valid template]

Așa se face că service-ul de diseară îi va aduce în restaurant pe cei doi copii ai lui chef Bontea, Miruna și Iulian, pe două prietene ale lui chef Scărlătescu și pe soția și nașii lui chef Dumitrescu. Daca bucătarii se vor descurca în timpul service-ului și daca vor rezita presiunii puse pe umerii lor de cei trei jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla azi de la 20.30, într-o nouă ediție 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor'.

Lupta devine tot mai strânsă în bucătărie, mai ales că drumul către marele premiu de 80.000 de euro este pe sfârșite. Orice grșeală, cât de mică, va fi și mai aspru taxată de jurați, iar cerințele sunt tot mai mari. Jurații nu mai sunt dispuși să treacă cu vederea nicio scăpare, așa cum s-a întâmplat aseară cu Tavi, titirezul show-ului, care a reușit să facă boacănă după boacănă. Acesta a dat pe jos trei porții de foie gras și a ajuns să se și accidenteze, arzându-se cu ulei încins din tigaie. În țipete de durere, Tavi a reușit să se mobilizeze, după ce medicul l-a bandajat.

La fel de solicitantă a fost și proba de ieri la care concurenții au alergat, la propriu, prin noroi, după rețete aflate la gâtul unor procușori. Spre amuzamentul celor trei chefi, concurenții au alergat după porci, în încercarea de a găsi combinația perfectă de carne și garnituri, în platinguri cu care au sperat să își păstreze locul în competiție.

Supraviețuirea în bucătărie îi solicită tot mai mult, mai ales că în ediția de diseara se vor alege și cei șase concurenți care vor îmbrăca tunicile negre, semn al trecerii la un nivel superior în bucătărie. Cine pleacă acasă și cine sunt cei șase bucătari demni de culoarea neagră, telespectatorii 'Hells Kitchen' vor afla azi de la 20.30 pe Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare