Homepage  / Vedete româneşti

Cine este soția lui Nicolae Stanciu. Căpitanul naționalei României a cunoscut-o pe Andreea în adolescență

Cine este soția lui Nicolae Stanciu. Căpitanul naționalei României a cunoscut-o pe Andreea în adolescență
17

de Cristina Țapu,

Naționala de fotbal a României a reușit să se impună pe 17 iunie cu scorul de 3-0 în fața Ucrainei la Euro 2024, iar numele căpitanului Nicolae Stanciu a fost menționat de publicațiile din întreaga lume. Iată cine este soția acestuia și cum a început povestea lor de dragoste. Se cunosc încă din adolescență, iar împreună sunt părinții a două fetițe superbe.

Cine este soția căpitanului echipei naționale de fotbal a României

Conform informațiilor din Libertatea, Nicolae Stanciu este căsătorit cu Andreea Beldean. Aceștia sunt împreună de peste zece ani, dar s-au căsătorit în 2018, în cadrul unei ceremonii restrânse la care au participat membrii familiei și prietenii apropiați.

Au creat împreună o familie frumoasă și sunt părinții a două fetițe. Primul lor copil, Masha Ecaterina, s-a născut în noiembrie 2020 la Praga, în timp ce Nicolae Stanciu juca pentru Slavia Praga. Cea de-a doua fiică, Zoe Carolina, s-a născut în iunie 2022 în Wuhan, China.

stanciu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Potrivit sursei citate, Nicolae Stanciu este apreciat pentru devotamentul său față de familie și se implică activ în creșterea și educația celor două fetițe, chiar dacă are un program încărcat.

Relația lui Nicolae cu Andreea a fost mereu discretă, dar plină de momente speciale. După cinci ani de relație, Stanciu a cerut-o în căsătorie pe Andreea într-un cadru romantic la Paris. Bucuria acestui moment a fost împărtășită cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, unde fotbalistul a postat o fotografie alături de viitoarea sa soție, însoțită de un mesaj emoționant.

Nicolae s-a îndrăgostit la prima vedere de Andreea

Căsătoria lor a avut loc la începutul lunii iunie 2018, în fața ofițerului Stării Civile din Alba Iulia, marcând astfel începutul oficial al unei vieți comune pline de dragoste.

Fotbalistul are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale și susține că între ei a fost vorba despre dragoste la prima vedere. Formează un cuplu încă de când Andreea avea doar 16 ani, iar el 19, iar împreună au reușit să depășească orice obstacol pe care destinul l-a scos în calea lor.

„M-am dus și am așteptat-o când s-a dat jos din autobuz și acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea și chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună. Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani”, povestea Nicolae, în cadrul unui podcast.

Sursă foto: Instagram Nicolae Stanciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton