; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Familia Simpson” se destramă din cauza banilor

06 October 2011

Viitorul serialului „Familia Simpson' este incert, după ce producătorii de la Fox Television s-au plâns de costurile mari de producţie şi le-au propus actorilor (care îşi împrumută vocile personajelor) o reducere salarială de 45%.

„Credem că este o serie genială care poate şi ar trebui să continue, dar nu mai putem să producem alte sezoane la costurile de acum.

Speram să ajungem la o înţelegere cu actorii care îşi împrumută vocile', a anunţat compania Fox Television într-un comunicat.

Anunţul este o reacţie la un articol publicat pe site-ul thedailybeast.com, potrivit căruia starurile care asigură vocile personajelor Homer (Dan Castellaneta), Marge (Julie Kavner), Bart (Nancy Cartwright) şi Lisa (Yeardley Smith) întâmpină probleme în renegocierea contractelor.

În momentul de faţă, fiecare dintre ei este remunerat cu aproximativ opt milioane de dolari pe sezon.

Actorii ar fi fost de acord să renunte la 30% din salarii pentru un procent din câştiguri, însă producătorii vor să le reducă salariile cu 45%.

Surse din industria tv spun că Fox Television are destule episoade finalizate pentru a mai păstra serialul în grilă până în mai 2012.

Însă disputa dintre companie şi actori ar trebui să fie rezolvată până în luna decembrie, astfel încât scenariştii să ştie dacă vor scrie scenariul pentru ultimul episod al sezonului curent sau al serialului.

Serialul animat realizat de Matt Groening a ajuns la 23 de sezoane (împărţite în 488 de episoade) în Statele Unite.

Galerie foto cu actorii care asigură vocile personajelor principale:

familia-simpson-s-ar-putea-destrama-din-cauza-banilor-4

Picture 1 of 4

Dan Castellaneta nu-i împrumută vocea doar lui Homer, ci şi unor personaje secundare: Grampa, Barney Gumple, Krusty the Clown, Groundskeeper Willie, Mayor Quimby, Hans Moleman.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare