; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TELEMMGLPICT000137600965_trans_NvBQzQNjv4Bq_MBhvjUqhIfRd2_dxg_gJ2JeOMQEbbKrDnQ5YRdcJ1Q

Familia regală, supărată după sezonul 4 din „The Crown”

17 November 2020

Părerea familiei regale britanice despre celebra producție Netflix „The Crown', care redă povestea de viață a reginei Elisabeta a II-a, dar și a membrilor familiei sale, nu este tocmai una pozitivă. 

După lansarea celui de-al patrulea sezon, care a avut loc pe 15 noiembrie, publicația britanică The Sun citează o serie de surse apropiate prinților Charles și Willam, care au dezvăluit că cei doi nu sunt deloc surprinși de serialul „The Crown'. 

În timp ce prinţul William crede că serialul „The Crown îi prezintă părinţii într-un „mod fals şi simplist', după cum povestește un apropiat al acestuia, prinţul Charles le-a declarat apropiaţilor că nu se uită la această producție:

„Nu am văzut serialul niciodată'.

O sursă apropiată lui Charles a mai dezvăluit:

„Alteţa Sa Regală nu are absolut nicio părere despre asta. El nu a urmărit niciodată „The Crown'. Nici nu cred că ştie de acest nou sezon'

O persoană din interior a descris „The Crown' drept „dramă şi divertisment în scopuri comerciale. . . fără a lua în considerare persoanele reale implicate, care au viaţa deturnată şi exploatată'. Au spus că serialul îl arată pe Charles, interpretat de Josh O’Connor, într-o „lumină foarte neplăcută', conform The Sun.

„Publicul nu ar trebui să fie păcălit să creadă că aceasta este o portretizare exactă. Este un serial cu buget mare de la Hollywood', a spus apropiatul familiei regale.

 

Nemulțumirile seniorilor din familia regală s-au accentat după premiera recentă a celui de-al patrulea sezon. The Mail on Sunday, citat de Tatler, relatează că, în culise, atât prietenii familiei regale, cât și aceștia, ar fi fost șocați de noile episoade, despre care consideră că exploatează în mod inexact istoria.

O altă nemulțumire a anturajului reginei Elisabeta a II-a este legată și de contractul pe care Meghan Markle și prințul Harry l-au semnat cu Netflix pentru viitoare colaborări:

„Sunt suprinși de faptul că Harry ia milioane de dolari de la compania care se află în spatele acestei povești. La urma urmei, de unde provin o mare parte din profiturile Netflix? Din „The Crown', a mai precizat sursa.

 Creatorul serialului „The Crown', Peter Morgan, spune că a discutat despre portretizări cu membrii seniori ai familiei regale. Palatul Buckingham a negat însă implicarea.
 
 
Articol scris de Alina Stoicescu
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare