; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TELEMMGLPICT000180818017_trans_NvBQzQNjv4BqnglpyF7Neyorrhqpx79XgAQcvgoVIKNhzFL9vlHAVNk

Ce reacție a avut familia regală la vestea că Meghan Markle a pierdut o sarcină

26 November 2020

Chiar dacă Harry și Meghan au decis să renunțe la rangul de membri seniori ai familiei regale la începutul acestui an, aceștia au rămas în legătură strânsă deși distanța îi desparte. 

Înainte de a face publică pierderea lor, Meghan suferind un avort spontan cu cel de-al doilea copil pe care ducii de Sussex îl așteptau, prințul Harry a discutat cu familia sa, precizează cei de la ET.  Harry și Meghan au fost susținuți moral de prințul William și prințul Charles. Și regina Elisabeta a II-a le-a fost alături celor doi și, potrivit unor surse citate de Vanity Fair, familia regală este foarte tristă de pierderea ducilor de Sussex:

„Există, desigur, o tristețe foarte ușor de înțeles în familie', a precizat sursa. 

Potrivit The Daily Beast, purtătorul de cuvânt al lui Charles a spus că nu va face un comentariu cu privire la subiectul „privat', în timp ce biroul Reginei a spus același lucru, numind experiența lui Meghan „profund personală'.

Ducele și ducesa știau, de asemenea, la momentul pierderii lor, că povestea lor era ceva ce doreau să împărtășească în cele din urmă în mod public. Se pare că acum a fost momentul potrivit.

Meghan Markle a mărturisit într-un articol de opinie inititulat „Pierderile pe care le împărtășim' și publicat de The New York Times că în luna iulie a acestui an a pierdut a doua sarcină și a vorbit deschis ce a simțit în acel moment.

„A pierde un copil înseamnă o pierdere inimaginabilă, pe care o trăiesc multe persoane, dar despre care nu vorbește mai nimeni. În durerea pierderii noastre, eu și soțul meu am descoperit că într-o cameră în care se află 100 de femei, 10-20 dintre ele au suferit la un moment dat o pierdere de sarcină. Dar în pofida faptului că această durere este extrem de comună, conversația rămâne tabu, învăluită în rușine nejustificată și care perpetuează un ciclu de doliu solitar', a scris Meghan Markle.

 

În încheierea articolului din The New York Times, Meghan Markle scrie că

„Adevărul este că acest an ne-a unit pe toți mai mult decât oricând. Cu toții ne adaptăm la o nouă normalitate, unde fețele ne sunt acoperite de măști și suntem forțați să ne privim în ochi, uneori cu căldură, alteori cu lacrimi. Pentru prima dată, după mult timp, ne vedem cu adevărat. Suntem ok? Vom fi.'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare