;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duchess meghan and prince harry aW1hZ2VzMS8yMDIwLzA2LzI0LzAz

Familia regală, dezamăgită! Aceasta „aștepta cu nerăbdare” revederea cu Meghan și Harry de Crăciun

6 November 2020

Meghan și Harry plănuiau să se întoarcă în Marea Britanie împreună cu fiul lor, Archie, de Crăciun, dar au abandonat aceste planuri din cauza pandemiei de coronavirus, scriu cei de la UsWeekly. 

Presa tabloidă a anunțat deja că ducii de Sussex au alte planuri de Crăciun, însă intenționează să revină în Marea Britanie la începutul lui 2021. Totuși, familia regală pare ar fi puțin dezamăgită, întrucât le este dor de aceștia. Meghan și Harry nu au mai fost în Londra de la sfârșitul lui martie, iar micuțul Archie n-a mai fost văzut de aproape un an de zile. 

 „Toată lumea îi aștepta cu nerăbdare pe cei doi, dar și pe Archie. Așteptau cu nerăbdare să profite la maximum de reverdere', a declarat o sursă revistei Us Weekly.

 

CITEȘTE ȘI: De ce Harry și Meghan nu vor petrece Crăciunul cu regina. Când au decis cei doi să revină în Marea Britanie

 

Meghan și Harry s-au mutat în Statele Unite în prima parte a acestui an, iar speranțele lor de a se întoarce în Marea Britanie pentru a petrece timp cu familia au fost tulburate de pandemie, care a dus la introducerea restricțiilor de călătorie.

Cei doi au promis, în momentul retragerii din familia regală, că își vor împărți timpul între Statele Unite și Marea Britanie.

„Acest echilibru geografic ne va permite să ne creștem fiul cu o apreciere pentru tradiția regală în care s-a născut, oferind în același timp familiei noastre spațiul pentru a ne concentra asupra capitolului următor, inclusiv lansarea noii noastre organizații caritabile', spuneau Meghan și Harry într-un comunicat de presă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare