Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Familia Măruță, vacanță de lux pe cel mai mare vas de croazieră. Cât i-a costat întregul sejur de lux

Familia Măruță, vacanță de lux pe cel mai mare vas de croazieră. Cât i-a costat întregul sejur de lux
5

de Redactia Tvmania

Familia Măruță se bucură de o vacanță de neuitat! Costul sejurului nu este deloc de neglijat având în vedere că aceștia călătoresc pe unul dintre cele mai mari vase de croazieră din lume.

Cu un orar extrem de încărcat, Andra și Cătălin Măruță și-au dorit cu ardoare să-și dedice timp pentru o vacanță în familie, așa că au ales să se relaxeze pe un vas de croazieră. Găsind în sfârșit o fereastră de timp liber, aceștia au decis să se bucure împreună de momente prețioase în destinații fascinante.

Cătălin și Andra Măruță, vacanță de neuitat alături de copii

Experiența vacanței familiei Măruță a debutat în Spania și Gibraltar, unde au petrecut câteva zile savurând peisaje și culturi uimitoare. Însă adevărata aventură a început odată cu îmbarcarea pe celebrul vas de croazieră Royal Caribbean, recunoscut pentru luxul său inegalabil. Andra și Cătălin Măruță au ales o călătorie de neuitat, un sejur de șapte zile la bordul vasului Symphony of the Seas, una dintre cele mai mari nave de croazieră din lume.

„Vacanța este acel moment în care timpul pare să încetinească, iar sufletul se încarcă de energie pozitivă. Fie că este pe plajă, în mijlocul naturii sau explorând locuri noi, vacanța ne reconectează cu noi înșine și cu cei dragi”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook când a ajuns în Spania.

andra-catalin-maruta-vacanta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Într-o recentă postare, Andra împărtășea entuziasmată cu urmăritorii săi că este pe cale să pornească într-o croazieră de vis alături de cei dragi din familie.

„Abia aștept aventura care urmează! Mâine pornesc pentru prima dată pe croazieră și sunt curioasă cum va fi această experiență magică. Abia aștept să explorez noi destinații. Să mă pierd în frumusețea mării și să creez amintiri memorabile alături de familia mea dragă”, spunea artista în urmă cu trei zile.

Cât a costat sejurul familiei Măruță

Traseul croazierei cuprinde destinații precum Barcelona (Spania), Palma de Mallorca (Spania), Provence (Marsilia), Florența (Italia), Roma (Italia), Napoli (Italia). Conform informațiilor de pe site-ul royalcaribbean.com, costul acestei croaziere se ridică la 1.439 de dolari per persoană, după cum a relatat unica.ro.

„Încă o nouă zi de aventură pe croaziera noastră cu Symphony of the Seas. De data asta am ajuns în minunatul oraș – Marsilia! Am mers in vechiul port Vieux-Port. Am admirat frumusețea impresionantă a Basilicii Notre-Dame de la Garde, de unde priveliștea asupra orașului și a mării iti taie respirația”, le-a spus Andra fanilor săi.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton