Homepage  / Vedete româneşti

Familia Măruță, apariție controversată la un eveniment monden. Reacția fanilor, după ce Andra a făcut o gafă vestimentară

Familia Măruță, apariție controversată la un eveniment monden. Reacția fanilor, după ce Andra a făcut o gafă vestimentară
10

de Cristina Țapu,

Miercuri, 19 iunie, a avut loc petrecerea Revistei Viva!, care a împlinit 25 de ani de la înființare. Așa cum era de așteptat, vedetele au îmbrăcat ținute strălucitoare și au furat toate privirile. Andra și familia sa au făcut furori pe covorul roșu, însă nu au lipsit și criticile din partea cârcotașilor.

Familia Măruță, apariție stălucitoare pe covorul roșu de la petrecerea Revistei Viva!

Andra a participat la petrecere alături de soțul său și cei doi copii, iar ținutele pe care le-au ales au fost unele care nu au putut fi trecute cu vederea. Andra și Eva au purtat ținute asortate, în alb și negru, în timp ce Cătălin Măruță și David au îmbrăcat costume elegante în nuanțe de bleu. Deși mulți fani i-au complimentat pentru opțiunile vestimentare, au existat și critici care au fost de părere că hainele erau potrivite pentru un sezon mai rece, nu pentru temparaturi de aproape 40 de grade Celsius.

andra-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Ce familie frumoasă! Doar că ținutele par a fi de toamnă/iarnă…”, „Andra, sunt 40 de grade!”, „Colanți lucioși vara pe 40 grade la umbră?! Și culoarea negru vara? ,„Copiii cu cravate, la fel vara, pe 40 grade sugrumați?”, au fost o parte dintre comentariile răutăcioase ale internauților care au criticat ținutele alese de către vedete.

Andra și-a schimbat complet look-ul pe care-l avea la începutul carierei

La începutul carierei sale, Andra afișa cu totul alt look față de cel pe care-l prezintă astăzi publicului. Avea părul lung și roșcat și purta haine în tonuri vii. Acum, ea a ales să poarte o coafură mai elegantă și un păr mai scurt. Cât despre ținute, nu mai este adepta blugilor și nici a tricourilor cu paiete sau diferite imprimeuri.

Andra vorbește cu drag despre debutul ei muzical ori de câte ori are ocazia și se mândrește cu evoluția sa.

andra maruta 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 10

„Este ca și cum mi-ar fi rușine de ceea ce am făcut. Ăștia am fost, nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am știut. De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învățăm, să prindem experiență de la cei care într-adevăr cunosc. În prima vacanță alături de Cătălin am făcut shopping în străinătate. Eram destul de stresată și căutam mai mult haine de scenă. Acum cred că cel mai bine este să îți faci, pentru că se potrivesc perfect cu formele corpului tău și, în plus, nu riști să fii îmbrăcată la fel cu încă zece persoane”, declara Andra, conform Ego.ro.

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 15 ani

Cătălin Măruță și Andra constituie unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea showbiz-ului, fiind căsătoriți de 15 ani.

Artista afirmă că unul dintre secretele durabilității căsniciei lor constă în faptul că ambii împărtășesc același scop și au aceleași valori. Andra a devenit soția lui Cătălin atunci când ea avea doar 21 de ani, iar prezentatorul a depus mult efort pentru a-i intra în grații.

La un anumit moment, artista a împărtășit cum soțul ei a reușit să o cucerească. Desigur, nu mulți nu și-ar închipui că Cătălin Măruță ar putea face gesturi romantice. Cu toate acestea, el obișnuia să îi aducă flori la fiecare întâlnire, dezvăluire făcută chiar de către Andra.

Sursă foto: Instagram Andra Măruță

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton