; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

22688540_1486173818085334_6815580140356896267_n

Familia lui Steve Irwin se întoarce la Animal Planet, televiziunea care a făcut din „Vânătorul de crocodili” o vedetă internațională

20 October 2017

Soția și copiii lui Steve Irwin – Terri, Bindi și Robert Irwin – vor dezvolta și produce proiecte noi pentru Animal Planet.

 

De pe ew.com, aflăm că Discovery Communications a anunțat săptămâna aceasta că este în discuții cu Terri, Bindi și Robert Irwin. Familia lui Steve Irwin lucrează la mai multe proiecte care vor urma să fie difuzate de Animal Planet – canalul pe care emisiunea lui Steve Irwin „Vînătorul de crocodili' / „Crocodile Hunter' a fost pe post mai mult de 10 ani – și, deasemenea, cei trei vor deveni și „ambasadori globali' pentru Discovery Communications.

„Steve Irwin a fost un adevărat campion al vieții din sălbăticie și el și Terri au fascinat și entuziasmat publicul din toată lumea. Pasiunea lor pentru animale, iubirea pentru familie și lupta pentru conservarea vieții în sălbăticie reprezintă o puternică moștenire pe care vrem să o ducem mai departe. Suntem încântați să îi avem alături pe Terri, Bindi și Robert înapoi în familia Animal Planet', a declarat Patrice Andrews, general manager Animal Planet.

„Suntem încântați să ne reîntoarcem acasă, la Animal Planet și Discovery Communications. Ne uităm în urmă la anii la care au trecut și ne îmbarcăm pentru noi proiecte și aventuri cu Animal Planet', a declarat și Terri Irwin.

Terri, văduva lui Steve Irwin, este purtător de cuvânt al viețuitoarelor din sălbăticie și avocat al conservării mediului. Fiica sa, Bindi, a câștigat „Dancing with the Stars' în 2015, în timp ce fiul, Robert, a avut numeroase apariții la „The Tonight Show with Jimmy Fallon'. Programul lui Steve Irwin, „Vînătorul de crocodili', a introdus o nouă formulă de documentar despre viața animalelor sălbatice și și-a câștigat fani în toată lumea. A murit înțepat de o pisică de mare, în 2006.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare