Homepage  / Vedete străine

Totul despre familia lui Matthew Perry. În ce filme și seriale a jucat alături de tatăl lui, John Bennett Perry

Totul despre familia lui Matthew Perry. În ce filme și seriale a jucat alături de tatăl lui, John Bennett Perry
11

de Roxana Mirea,

Matthew Perry a murit sâmbătă, 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani. Actorul a fost logodit pentru scurt timp, dar nu s-a căsătorit niciodată și nici nu a avut copii. Îi supraviețuiesc mama sa, Suzanne Marie Morrison, și tatăl său, John Bennett Perry, precum și mai mulți frați vitregi. Iată ce relație avea Matthew Perry cu familia lui.  

Perry a avut o releție strânsă cu familia sa canadiano-americană – inclusiv cu tatăl său, precum și cu tatăl său vitreg.

Cine este tatăl lui Matthew Perry, John Bennett Perry 

Matthew s-a născut pe 19 august 1969 în Plymouth, Massachusetts. Părinții săi s-au despărțit când avea mai puțin de un an, iar el a locuit cu mama lui, în Canada. Tatăl său, John Bennett Perry, a fost actor și model, iar când Perry avea 15 ani, s-a mutat înapoi în Los Angeles pentru a locui cu tatăl său.   

Între timp, John și-a început cariera de actor pe scenă și a avut o activitate remarcabilă la televiziunea comercială în anii 1970. El a jucat în „Lipstick”, în 1976, și a avut nenumărate roluri în filme și în seriale de televiziune în deceniile care au urmat, potrivit ET.

John și Matthew au avut, de asemenea, ocazia de a lucra împreună. John a apărut alături de fiul său în comedia romantică „Fools Rush In” din 1997, jucând chiar rolul tatălui lui Alex Whitman, personajul interpretat de Matthew.

John l-a interpretat din nou pe tatăl personajului lui Matthew într-un episod din „Scrubs” intitulat „My Unicorn” și a avut un rol într-un episod în serialul „Friends”. John a jucat rolul tatălui lui Joshua (Tate Donovan), iubitul lui Rachel Greene (Jennifer Aniston).  

Cine este mama lui Matthew, Suzanne Marie Morrison  

Matthew și-a petrecut o mare parte din copilărie alături de mama sa, Suzanne Marie Morrison, care a fost secretarul de presă al premierului canadian Pierre Trudeau. După ce acesta a părăsit funcția, munca lui Suzanne pentru guvern a transformat-o într-o figură publică bine cunoscută și i s-a oferit un job ca prezentatoare de știri pentru Global Television din Toronto. În perioada în care era jurnalistă, l-a cunoscut și s-a îndrăgostit de Keith Morrison. 

În timpul șederii sale în Canada, Perry a mers la școală cu fiul lui Pierre Trudeau – și viitor prim-ministru canadian – Justin Trudeau.  

„Moartea lui Matthew Perry este șocantă și tristă. Nu voi uita niciodată jocurile din curtea școlii pe care le jucam și știu că oamenii din întreaga lume nu vor uita niciodată bucuria pe care le-a adus-o”, a scris Justin Trudeau pe X(Twitter), după moartea actorului. „Mulțumesc pentru toate râsetele, Matthew. Ai fost iubit – și ne vei lipsi.” 

Cine este tatăl vitreg al lui Matthew Perry, Keith Morrison 

Mama lui Matthew s-a recăsătorit în 1981. Ea s-a căsătorit cu jurnalistul de știri canadian Keith Morrison – care mai târziu a devenit celebru pe plan internațional când a devenit corespondent al emisiunii Dateline de la NBC, în 1995. 

Suzanne și Keith au avut patru copii împreună – fiicele Caitlin (născută în 1981), Emily (născută în 1985) și Madeline (născută în 1990), precum și pe fiul Will (născut în 1987). Perry a spus în memoriile sale din 2022 că, în mijlocul luptelor sale cu dependența și a problemelor de sănătate, a apelat la surorile sale pentru sprijin. De asemenea, a petrecut timp cu sora sa vitregă Maria Perry – pe care tatăl lui Matthew o are cu a doua soție. 

familia lui Matthew PerryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În ceea ce privește relația sa cu Keith, Matthew l-a lăudat pe celebrul jurnalist pentru că a fost un liant care a ținut familia unită. În cartea sa de memorii, actorul a scris: „Familia mea a fost ținută împreună de un singur om, iar acesta a fost Keith Morrison.” 

Matthew Perry și tatăl lui vitreg, Keith Morrison, au avut o relație specială

Familia lui Matthew Perry, după moartea actorului 

Actorul a murit la vârsta de 54 de ani, după ce s-ar fi înecat în cada cu hidromasaj din locuința lui din Los Angeles, sâmbătă seara. Nu există suspiciuni privind un act criminal, au declarat sursele pentru LA Times. Duminică, familia regretatului actor a dat publicității o declarație în care își deplânge pierderea. 

„Suntem sfâșiați de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit”, au declarat membrii familiei în declarația lor pentru People. „Matthew a adus atât de multă bucurie în lume, atât ca actor, cât și ca prieten.” 

Actorii din „Friends”, devastați de moartea lui Matthew PerryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 11

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton