; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keeping up with the kardashians news

Familia Kardashian a semnat un nou contract pentru docu-seria „Keeping Up with the Kardashians”

25 October 2017

Viața de zi cu zi a familiei Kardashian va fi difuzată pe micile ecrane încă trei ani cel puțin. Potrivit variety.com, postul de televiziune E! au semnat  un nou contract cu familia Kardashian care prelungește perioada de difuzare a docu-seriei „Keeping Up With The Kardashians' până în anul 2020.

 

O sursă a precizat că prelungirea show-ului aduce familiei Kardashian încasări de peste 100 de milioane de dolari, însemnând că pentru fiecare sezon aceștia vor fi plătiți cu 30 de milioane de dolari, urmând a fi filmate peste 5 sezoane.

„Recent am sărbătorit 10 ani ai emisiunii „Keeping Up with the Kardashians'.  Am difuzat 13 sezoane ale francizei care au avut succes, dar și 11 spin-off-uri, iar sezonul 14 a avut un start foarte bun. Suntem mândri de parteneriatul cu familia Kardashian, mai ales că ei sunt o parte foate  importantă a postului nostru de televiziune. Așteptăm cu nerăbdare continuarea colaborării noastre pentru anii următori', a transmis postul E! prin intermediul unui comunicat.

 

Vestea a fost comunicată la exact o lună de la ediția specială a emisiunii în care gazda Ryan Seacrest – care este, totodată, producător executiv al seriei și al acestei emisiuni speciale – a stat alături de Kris, Kim, Khloe, Kourtney, Kendall și Kylie, pentru a vorbi despre cele mai importante evenimente din viețile acestora.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare