; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Familia Kardashian a început filmările pentru un nou reality show

Familia Kardashian a început filmările pentru un nou reality show. Primele dezvăluiri despre noul proiect

19 May 2021

 

Reality show-ul „Keeping Up With the Kardashians' a avut un mare succes, a fost îndragit și urmărit de mulți fani din numeroase țări. În luna martie, în România, a apărut ultimul sezon al serialul, cel cu numărul 20.

Emisiunea reality a fost difuzată pentru prima oară în anul 2007 și este una dintre cele mai cunoscute din televiziunea americană. „Keeping Up With the Kardashians' va înceta difuzarea pe postul E!, după 14 ani. Cu toate acestea, potrivit DailyMail, în ultimii ani, emisiunea nu s-a mai bucurat de aceeași audiență ca la început.

În cadrul reality show-ului, membrii au trecut prin divorțuri, diferite boli, substanțe stupefiante, scandaluri, potrivit Variety. Membrii acestei familii au lansat câteva branduri de succes, de cosmetice, de lenjerie,  au devenit oameni de afaceri, toate cu ajutorul acestei emisiuni. Kylie Jenner a fost cea mai tânără multimilionară din lume, la doar 21 de ani.

Chiar dacă reality show-ul pe E! a luat sfărșit, șansele sunt foarte mari să mai vedem și altele cu membrii familiei Kardashian. Conform People, membrii vor mai apărea în multe alte seriale pe o alta platformă de streaming.

 

Unde va fi difuzat noul reality cu familia Kardashian?

Când serialul se apropia de final, clanul Kardashian a înceiat un parteneriat cu serviciul de streaming, Hulu, unde se vor mai difuza seriale cu ei. Kris Jenner a menționat că fiecare episod din „Keeping Up With the Kardashians' se va putea viziona pe Hulu, conform People. Kris Jenner a precizat în cadrul prezentării Disney Upfronts că vor apărea într-un nou serial pe Hulu, disponibil în SUA și că vom putea vedea membrii cum evoluează în familie, potrivit People.

 Emisiunile se vor mai putea viziona pe Disney Star la nivel internațional. În cadrul emisiunilor vor apărea Kris, Kim, Kourtney, Khloe, Kendall și Kylie.

Kris, Kloe și Kourtney, fiind foarte încântate de încheierea parteneriatului cu Hulu, au postat pe Twitter pentru ca fanii să afle de noua sa reușită.

Când va avea loc premiera?

Conform Variety, serialele vor apărea pe Hulu și Disney Star la sfărșitul anului 2021. Kris Jenner, în vârstă de 65 de ani, nu a oferit multe detalii despre noul reality, care ar trebui să fie difuzat spre finalul acestui an.

„Acesta este următorul capitol', a spus ea. „În noul show ne veți vedea evoluând ca familie, fanii vor ca noi să fim cine suntem și încă din primul moment, au fost implicați emoțional în spectacolul nostru la fel ca și noi. Fanilor le va plăcea să ne vadă în continuare călătoria. Nu pot spune multe despre ceea ce urmează'.

articol scris de Georgiana Dogaru

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare