; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zahara Jolie Pitt, Angelina Jolie, Maddox Jolie Pitt

Familia este contra lui! Maddox Jolie-Pitt a depus mărturie împotriva lui Brad Pitt

19 March 2021

Ieri aflam că Angelina Jolie este dispusă să lupte cu toate armele împotriva fostului ei soț, Brad Pitt, pe care îl acuză de agresiune domestică, iar actrița este pregătită să aducă dovezi în fața judecătorilor, pentru a-și susține acuzațiile.

Actrița are cei mai puternici susținători, pe copiii ei. Dacă minorii trebuie să primească acordul atât din partea ei, cât și din partea lui Pitt pentru a vorbi în fața instanței, cei care au treccut de vârsta majoratului pot alege pe cont propriu. Este cazul și lui Maddox Jolie-Pitt, fiul celor doi, care de ceva vreme nu mai are o relație prea bună cu Brad Pitt. 

Angelina Jolie și fiul lui Brad Pitt, Maddox, au depus mărturie împotriva tatălui său în timpul bătăliei contencioase de divorț și custodie a cuplului – oferind o părere „nu foarte măgulitoare' despre actor.

Maddox, în vârstă de 19 ani, „a depus deja mărturie ca [adult] în disputa privind custodia în curs și nu a fost foarte măgulitoare față de Brad', potrivit rapoartelor.

O sursă a dezvăluit, de asemenea, că Maddox vrea să-și schimbe numele în mod legal și să nu mai poarte numele lui „Pitt' în acte, lucru pe care mama sa „nu îl susține'.

„Maddox a depus mărturie ca adult în disputa cu privire la custodia copiiilor și nu a fost deloc îngăduitor în ceea ce îl privește pe Brad Pitt', a declarat o sursă pentru Us Weekly. „Deja el nu mai folosește Pitt ca nume de familie în documentele care nu sunt legale și folosește numai Jolie. Maddox vrea să își schimbe legal numele de familie pentru a fi numai Jolie, însă Angelina nu este de acord cu acest lucru'.

Documentele obținute de The Blast arată că actrița, în vârstă de 45 de ani, a declarat că este dispusă să ofere „dovezi' în sprijinul presupusei violențe domestice care a avut loc în timpul căsătoriei de doi ani cu vedeta, în vârstă de 57 de ani.

La scurt timp după ce cuplul a solicitat divorțul în 2016, s-a dezvăluit că Brad era investigat de FBI și de serviciile sociale din LA, pe fondul unor rapoarte că a fost „abuziv verbal și fizic cu copiii săi' într-un avion privat, dar a fost eliberat de acuzații. Altercația ar fi avut loc în fapt cu fiul său cel mare, Maddox, iar ceilalți copii și Angelina au fost martori la discuția aprinsă dintre cei doi. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare