; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

130260309_809880893124480_3807900991014155403_n

Famila regală britanică s-a reunit pentru a doua oară de la începutul pandemiei

10 December 2020

Famila regală britanică s-a reunit în urmă cu 2 zile la Castelul Windsor, după ce Prințul William și Kate Middleton au încheiat turneul de trei zile în jurul Angliei.

Este pentru a două oară când întreaga familie regală se întrunește în ultimul timp. Prima reunine a avut loc luna trecută, cu ocazia Zilei Veteranilor.

 

La reuniune au fost prezenți atât Ducele și Ducesa de Cambridge, cât și Regina Elisabeta a II-a, alături de Prințul Charles și Camila, dar și și Prințul Edward și soția sa, Sophie. Întreaga familie a ascultat melodii de Crăciun cântate de The Salvation Army Band și au transmis mesaje de mulțumire personalului și voluntarilor de la Castelului Windsor.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Printre invitați s-a aflat și Prințesa Anne, care a ținut să le mulțumească voluntarilor pentru eforturile depuse în perioada pandemiei de coronavirus. Regina a fost foarte fericită să-și revadă familia, fiind surprinsă cu un larg zâmbet pe chip.

La finalul serii a avut loc și o despărțire emoționantă. Când regina a început să urce treptele spre castel, prințul William a putut fi auzit strigând cu blândețe: „La revedere, bunico'.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

În prezent nu se știe când ducele și ducesa de Cambridge o vor vedea din nou pe regină întrucât tradiționalul Crăciun regal a fost anulat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare