Homepage  / Filme Online / Netflix

„Faleza iubirii” s-a lansat pe Netflix. Distribuția, povestea și trailerul noii comedii romantice

„Faleza iubirii” s-a lansat pe Netflix. Distribuția, povestea și trailerul noii comedii romantice
6

de Andreea Hentea,

Netflix ne propune comedia romantică „Faleza iubirii”, povestea tandră a lui John Allman (Harry Connick Jr.), un star rock care își caută liniștea în peisajul superb din Cipru, dar căruia îi este foarte greu, chiar și acolo, să se izoleze de lume.

Încercând să-și revină după eșecul ultimului album și după scăderea popularității celui mai mare hit al său, starul rock trecut de prima tinerețe John Allman (Harry Connick Jr.) hotărăște că e momentul să ia o pauză și să încerce să-și recapete inspirația. El se mută într-o casă izolată pe o faleză idilică din Cipru, dar visul său de a trece neobservat se spulberă foarte curând, după ce ascunzișul său devine ținta unor vizitatori nedoriți. Lucrurile se complică și mai tare când Sia (Agni Scott), o veche iubire a lui John, reapare la orizont. Filmul va fi disponibil pe Netflix încând cu data de 19 iulie.

Actorul Harry Connick este și un muzician de succes

În realitate, actorul și cântărețul Harry Connick Jr. este un muzician de mare succes. Părinții lui, care dețineau un magazin de discuri, i-au încurajat foarte devreme interesul pentru muzică. El a învățat să cânte la pian la trei ani și a cântat cu o trupă de jazz din New Orleans la zece ani. În adolescență a câștigat concursuri de pian în timp ce cânta în cluburile din cartierul francez și urma cursurile New Orleans Center for the Creative Arts. La optsprezece ani s-a înscris la Hunter College din New York, apoi la Conservatorul din Manhattan. La nouăsprezece ani și-a lansat primul album, la Columbia Records, și a început o serie extinsă de concerte la Algonquin’s Oak Room, lansându-și, după un an, al doilea album.

Harry Connick Jr. a compus mai multe piese pentru cinema: pentru faimosul „Când Harry a cunoscut-o pe Sally (1989)”, pentru care a câștigat un disc de platină, fiind recompensat, printre altele, cu un disc de aur, patru de platină și două premii Grammy. Datorită stilului său de a cânta, foarte asemănător cu Frank Sinatra, a fost poreclit „Vicepreședintele Consiliului”.

Sinatra însuși avea doar cuvinte de laudă pentru Connick, căruia îi spunea, simplu, „The Kid”. A debutat cu rolul lui Clay Busby, pistolarul din „Memphis Belle” (1990), a jucat în „Ziua Independenței”, a fost partenerul Sandrei Bullock în „A doua șansă”, dar fanii l-au îndrăgit în special după cele 25 de episoade din popularul serial „Will și Grace” / „Will & Grace”, în care a jucat rolul lui Leo Markus, iubitul, apoi soțul lui Grace Adler (Debra Messing).

The Critic’s Choice Awards 2018 – Blue Carpet ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Un artist diferit de Harry

În noua comedie romantică „Faleza iubirii” / „Find Me Falling” (2024), el joacă un rol oarecum familiar, un star rock, dar care este, după spusele regizoarei și scenaristei filmului, Stelana Kliris, un personaj „singuratic, tatuat și bântuit de nereușitele lui”, iar aici asemănările dintre Connick și personajul său, John Allman, iau sfârșit. „Harry joacă împotriva personajului său real, dar nu am fi putut obține o potrivire mai bună și, pe deasupra, a compus două melodii fantastice pentru film”, a adăugat ea. Harry Connick Jr. și soția lui, fostul manechin Jill Goodacre, locuiesc în Connecticut și au trei fiice: Georgia Tatom, Sara Kate și Charlotte.

„Eu și Harry am apucat să stăm de vorbă abia cu câteva zile înainte de prima noastră scenă împreună, dar el e o persoană atât de amabilă, deschisă și generoasă, încât a făcut ca totul să pară cu adevărat ușor și fără vreun efort”, a povestit actrița Agni Scott, care joacă rolul vechii iubiri a lui John.

Îndrăgostiți de decor

Decorul de vis al poveștii i-a fermecat pe toți membrii echipei. „Filmul este o scrisoare de dragoste către Cipru și sper să transporte total publicul și să-i ofere o evadare magică. Nu există nimic mai bun decât să ai platoul de filmare pe o stâncă cu vedere la orizontul albastru nesfârșit al Mării Mediterane. Nu poți cere o «priveliște din birou» mai bună! Veți simți acest film ca pe o vacanță”, a spus Stelana Kliris. Regizoarea a adăugat: „În plus, Harry Connick Jr. are câteva melodii noi pentru voi… în mai multe limbi”.

Distribuția a savurat din plin destinația uimitoare din Marea Mediterană în care s-au desfășurat filmările. „Când am fost în Paphos, am putut să mă relaxez și să petrec timp la piscină cu Agni Scott, care o joacă pe mama mea în film. Cât despre Harry, el m-a adoptat ca pe o a patra fiică și m-a luat cu el în toate aventurile prin Cipru. Am luat delicioase mese mediteraneene și am explorat insula cu barca și cu ATV-uri. Mă uit în urmă și nu pot să cred cât de norocoasă am fost să consider «muncă» timpul petrecut în Cipru”, a spus Ali Fumiko Whitney, care o joacă pe tânăra Melina.

O: Find Me Falling, SUA, 2024 R: Stelana Kliris Cu: Harry Connick Jr., Agni Scott, Ali Fumiko Whitney, Tony Demetriou, Aggeliki Filippidou, Lea Maleni, Athina Roditou, Clarence Smith

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton