; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

American Gigolo

Faimosul film din anii ’80 „American Gigolo” va sta la baza unui nou serial. Toate detaliile despre noua producție

28 June 2021

Celebrul film „American Gigolo' (1980), care l-a transformat în vedetă pe Richard Gere, va sta la baza unui nou serial, care îl va avea în rolul principal pe Jon Bernthal, scrie collider.com. 

 

Filmul „American Gigolo', regizat de Paul Schrader în 1980, urmărea cazul lui Julian (Richard Gere), un bărbat tânăr, frumos și cuceritor, care lucra ca escortă pentru doamnele bogate din Los Angeles și care era acuzat de o crimă pe care nu o comisese. 

 

Cu Richard Gere, Lauren Hutton și Hector Elizondo în rolurile principale, filmul a devenit o poveste emblematică a acelor ani, pe care rețeaua americană Showtime vrea acum să o transforme în serial. În rolul principal al noii producții îl vom vedea pe Jon Bernthal (cunoscut din „Marvel: Justițiarul', „Primul om pe Lună' și  „Marea provocare: Le Mans ’66'), iar serialul va fi regizat de David Hollander („Ray Donovan'). Jon Bernthal a fost implicat în proiect încă de anul trecut, iar episodul pilot a fost deja filmat.

 

Noul serial a fost caracterizat deja ca o reimaginare a filmului emblematic din 1980, care ne va face cunoștință cu Julian Kaye (Jon Bernthal ) încă de la vârsta de 15 ani. Acesta se străduiește să-și găsească locul în industria sexuală din Los Angeles și este arestat pentru presupusa ucidere a unei cliente. În timp ce se străduiește cu disperare să afle adevărul despre fapta pentru care a fost trimis la închisoare, el încearcă să-i recâștige inima lui Michelle (Gretchen Mol, cunoscută din „Boardwalk Empire'), singura femeie pe care a iubit-o. 

 

„Dacă nu ați cedat deja farmecului lui Jon Bernthal, pregătiți-vă', a spus Gary Levine, președintele rețelei Showtime. Scenaristul și regizorul David Hollander a rescris strălucit excelentul film original, îmbinând misterul, suspansul și trimiterile la dorințele noastre cele mai profunde. Alături de Jon Bernthal și Gretchen Mol, distribuția îi va mai cuprinde pe Rosie O’Donnell, Lizzie Brocheré, Gabriel LaBelle (în rolul lui Julian în adolescență), pe Leland Orser și pe Wayne Brady.

 

Celebrul Jerry Bruckheimer, care a produs filmul original din 1980, va fi producător executiv al serialului, alături de Jonathan Littman și KristieAnne Reed. Serialul va fi produs de studiourile de televiziune Paramount. Până în acest moment nu a fost confirmată o dată oficială a premierei sau un număr de episoade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare