; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Razvan exarhu samuel le torriellec liviu popescu

Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu se pregătesc de noul sezon „MasterChef”

22 November 2016

Show-ul culinar „MasterChef' va aduce în noul sezon o nouă formulă a juriului. Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu sunt jurații care vor da savoare competiției în noul sezon. Potrivit unui comunicat ProTV, competențele celor trei sunt complementare, oferindu-le atât concurenților, cât și telespectatorilor, o imagine de ansamblu asupra domeniului culinar.

razvan-exarhu-samuel-le-torriellec-liviu-popescu

Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu

Samuel Le Torriellec este un chef francez de renume internațional cu peste 25 de ani de carieră, care a lucrat în restaurante cu două și trei stele Michelin și a fost proprietarul unui restaurant premiat Michelin, datorită preparatelor deosebite din meniu. Samuel stăpânește foarte bine tehnica, iar preparatele sale ating perfecțiunea din punct de vedere al gustului și aspectului.

„Sunt foarte încântat să fac parte din acest proiect. Pentru mine, MasterChef reprezintă evoluția unei pasiuni la rangul de profesie, iar pasiunea este ingredientul principal în această meserie, din punctul meu de vedere. M-am bucurat enorm să văd oameni care își doresc din suflet să învețe. A contat foarte mult și sprijinul colegilor mei, Răzvan și Liviu, pentru că astfel ne-am completat foarte bine și am făcut lucruri minunate împreună', a declarat Samuel Le Torriellec.

Răzvan Exarhu este o personalitate cu o carieră în radio și televiziune, care a decis să își transforme pasiunea pentru gătit în profesie. Răzvan a avut un bistro unde și-a pus în practică ideile culinare și a colaborat cu restaurante de renume din București, punându-și amprenta asupra calității și creativității culinare. Răzvan este exigent și creativ, iar așteptările sale pentru o farfurie demnă de MasterChef tind către perfecțiune.

„MasterChef reprezintă pentru mine, în primul rând, revenirea în media. Sunt cu atât mai încântat cu cât se petrece la cel mai înalt nivel al standardelor de televiziune, în Pro TV,  o instituţie de care se leagă o mare parte a carierei mele. În ultimii ani, am descoperit un limbaj nou si am devenit bucătar profesionist. Prezența mea în juriul MasterChef mă face să privesc evoluția show-ului şi a concurenților dintr-o perspectivă foarte personală. E vorba de emoție, de umor şi de multă empatie, pentru că are legatură şi cu drumul parcurs de mine. Sunt foarte încântat să îi am alături pe Samuel Le Torriellec şi Liviu Popescu si sunt convins că noul sezon MasterChef va fi un nou reper în entertainment', a declarat Răzvan Exarhu.

Liviu Popescu este un antreprenor de succes, care deține numeroase restaurante și cluburi, atât în București, cât și în țară. În juriul MasterChef, Liviu aduce, în premieră, expertiza de business asupra preparatelor gătite de concurenții din competiție, fiind la curent cu preferințele și cerințele celor mai exigenți clienți. Experința sa în acest domeniu este un atu pentru concurenții MasterChef, oferindu-le posibilitatea de a gândi preparatele din acest punct de vedere.

 „MasterChef este o mare provocare pentru mine, o ocazie foarte bună de a împărtăși din experiența mea cu cei care au nevoie de ea. Este important pentru concurenți să fie atenți la fiecare detaliu pe care îl pun în farfuria lor și să țină cont de cerințele unui client care plătește pentru preparatele lor. Până la urmă, despre asta e vorba la MasterChef, despre pasiunea unor oamenii care își doresc să se autodepășească și să învețe cât mai mult despre tainele acestui domeniu. De ce nu, până la urmă, cei care își doresc asta pot transforma această pasiune într-un business de succes', a declarat Liviu Popescu.

Fiecare dintre cei trei vine cu acel ceva în plus pentru a ajuta concurenții să evolueze din punct de vedere tehnic, să se perfecționeze și să ajungă să cunoască cât mai mult din tainele bucătăriei – de la materia primă, la preparat, totul prin prisma standardelor foarte înalte din bucătăria MasterChef.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

„MasterChef', show-ul culinar de la Pro TV, are un nou juriu

Andrei Voica este noul MasterChef al României!

Claudia, Andrei și Liviu sunt cei trei finaliști MasterChef'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare