Homepage  / Televiziune

Fabian Soare, eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. „Jur că sunt șocat”

Fabian Soare, eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. „Jur că sunt șocat”
10

de Roxana Mirea,

Fabian Soare a fost eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 12, aseară, 3 octombrie 2023. Șadar, Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un om din echipa lui. Proba dată de Irina Fodor nu a fost chiar dificilă, însă nu toți concurenții s-au descurcat.  

Fabian Soare, eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12 

Al cincilea battle Chefi la cuţite a debutat aseară cu un joc plin de adrenalină – un adevărat circuit de forţă: câte un concurent din fiecare echipă a trebuit să cureţe un ananas, să îl taie rondele, să stoarcă 700 de ml de suc de lămâie şi să răzuiască integral o ţelină. La finalul probei, echipa lui Chef Bontea şi-a adjudecat victoria şi avantajul de a împărţi cele 12 ingrediente extravagante.

Astfel, echipa lui Chef Bontea a gătit folosind creier de porc, ciocolată albă, seminţe de dovleac şi mangustan, echipa lui Chef Dumitrescu cu pufuleţi, spirulină, lobodă şi coriandru, în vreme ce echipa lui Chef Scărlătescu a avut Coca-Cola, mentosane, goji şi urdă.

Verdictul final al benzii a luat pe toată lumea prin surprindere. Toate cele trei echipe au intrat la duel, însă chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu și-au trimis doar jumătatea de concurenți la proba individuală. 

Concurenții au dat tot ce-i mai bun pentru a nu fi eliminați, iar cei trei jurați au așteptat cu nerăbdare să guste din preparatele lor. Irina Fodor nu le-a dat o probă chiar atât de dificilă. Concurenții au fost nevoiți să pregătească o masă care să se potrivească alături de un pahar cu bere.  

Notele maxime nu au lipsit. Valentin Timofte, cuțitul de aur din echipa portocalie, a obținut 15 puncte. Tot 15 puncte au luat Horia Manea din echipa magenta și Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu. Alex Mihoc, cuțitul de aur din echipa turcoaz, a revenit în bucătărie cu 12 puncte. Cel care l-a depunctat a fost chiar Cătălin Scărlătescu, potrivit a1.ro.  

Fabian Soare, eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. „Jur că sunt șocat”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Fabian Soare, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12 

Fabian Soare a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12, cu doar 5 puncte.  

„Asta e, frate! Jur că sunt șocat! Habar nu am ce am făcut atât de greșit, chiar nu am idee. Sunt extrem de dezamăgit. Nu mă așteptam să am eu 5. Chiar mă așteptam la 10 sau mai mult”, a spus tânărul. 

De ce, mă, farfuria aia?! Ce căuta brânza aia cu miere? Cum să le faci pe alea? Erai direct din altă poezie”, i-a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu. 

„Pleacă un om, iar voi știți să gătiți doar la proba individuală. Nu așa se face, dragii mei! Se pune osul la muncă! Era o echipă frumoasă când v-am ales. O zi ciudată, am avut un discurs trist”, a fost o parte din discursul pe care l-a ținut juratul echipei sale, după eliminarea lui Fabian Soare. 

3 amulete puse în joc la Cehfi la cuțite – 4 octombrie 2023

Diseară, al şaselea battle Chefi la cuţite se anunţă unul trepidant: nu mai puţin de trei amulete năstruşnice se vor auzi rând pe rând în bucătăria show-ului culinar, instaurând un haos de nedescris. „Astăzi e bătălia amuletelor!”, au fost de acord toţi competitorii. Pe lângă asta, ambiţia fiecărui chef de a da o lovitură categorică va încinge periculos atmosfera la bancurile de lucru. Despre ce amulete este vorba și cui îi va reveni, de această dată, victoria telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite din această seară, de la 20:30.

chefi-la-cutite_ed-21_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton