Homepage  / Vedete străine

Ezra Miller, prima apariție publică după aproape 2 ani, la premiera The Flash. Actorul s-a confruntat cu probleme juridice grave

Ezra Miller, prima apariție publică după aproape 2 ani, la premiera The Flash. Actorul s-a confruntat cu probleme juridice grave

de Roxana Mirea,

Premiera mondială a filmului „The Flash” a avut loc la Ovation Hollywood, iar vedetele din filmul DC au venit să sărbătorească. Ezra Miller și-a făcut prima apariție publică după luni de zile, în urma problemelor legale. Actorul a recunoscut, la un moment dat, că are „probleme complexe de sănătate mintală”.

Ezra Miller, prima apariție publică după aproape 2 ani

După o serie de probleme juridice și după ce a recunoscut că are „probleme complexe de sănătate mintală”, Ezra Miller și-a făcut prima apariție publică în aproape doi ani la premiera mondială a filmului „The Flash”, potrivit ET.

Actorul – care s-a confruntat cu o serie de acuzații publice tulburătoare în ultimii ani – a apărut alături de co-staruri precum Ben Affleck la evenimentul de promovare a epopeii DC, film care va fi lansat vinerea aceasta, pe 16 iunie, în cinematografe.

Ezra și-a făcut apariția îmbrăcat într-un sacou de costum alb, accentuat cu fulgere metalice, pe care l-a asortat cu pantaloni negri. Actorul a vorbit pentru prima dată în mod public despre luptele personale, în luna august a anului trecut, lansând o declarație prin intermediul reprezentantului său pentru Variety, care spunea: „După ce am trecut recent printr-o perioadă de criză intensă, înțeleg acum că sufăr de probleme complexe de sănătate mintală și am început un tratament continuu.”

Declarația a continuat: „Vreau să cer scuze tuturor celor pe care i-am alarmat și supărat cu comportamentul meu din trecut. Mă angajez să fac tot ce este necesar pentru a reveni la o etapă sănătoasă, sigură și productivă a vieții mele.”

Ezra Miller s-a confruntat cu probleme juridice grave

În iunie 2020, Miller a fost filmat în Islanda, unde starul din „Jurnalul unui adolescent timid” a fost văzut strigând la o femeie în fața unui bar: „Vrei să te bați? Asta e înțelegerea?”. Femeia a răspuns ridicându-și brațele într-un gest de apărare în timp ce Miller se apropia de ea și părea să o apuce de gât. Actorul a părut apoi să o împingă pe femeie la pământ în timp ce o ținea de umăr și de gât. Nu au fost depuse acuzații.

Un articol al publicației Variety din iunie 2022 referitor la acel incident a inclus un interviu cu presupusa victimă, alături de un interviu suplimentar cu o altă femeie, pe nume Nadia, care a detaliat o altercație separată pe care susține că a avut-o cu Ezra Miller în casa ei din Berlin în februarie anul trecut. Ea a depus o plângere la poliție și a declarat că de atunci a blocat numărul de telefon al actorului și nu a mai avut niciun contact cu el din acea noapte.

Aceste informații au venit în urma unei serii de probleme juridice și acuzații publice împotriva lui Miller, inclusiv mai multe arestări în Hawaii. El a fost acuzat de „grooming” (atunci când cineva construiește o relație de încredere și o conexiune emoțională cu un copil sau un tânăr pentru a-l putea manipula, exploata și abuza) împotriva mai multor fete de 12 ani.

Warner Bros. nu a vrut să-l înlocuiască pe Ezra Miller în „The Flash”

În plus, un articol publicat în iunie de Rolling Stone susținea că Miller a găzduit, de asemenea, o femeie și pe copiii ei la o fermă din Vermont, în condiții de viață șocante și nesigure, inclusiv arme încărcate care zăceau prin casă, accesibile copiilor. În octombrie 2022, Ezra Miller a pledat nevinovat la o acuzație de infracțiune de furt într-o locuință ocupată. Actorul a fost acuzat de tâlhărie și furt calificat după ce ar fi intrat în casa vecinului său din Vermont, la 1 mai, și ar fi furat mai multe sticle de alcool.

În ciuda acuzațiilor din ce în ce mai multe, Warner Bros. a susținut lansarea filmului „The Flash”, după cum a relatat Variety. De asemenea, regizorul „The Flash”, Andy Muschietti, a rămas alături de starul său, declarând la podcastul The Discourse, în mai 2023, că nu are nicio intenție de a-l înlocui pe Miller într-o eventuală continuare.

Nu cred că există cineva care să poată interpreta acest personaj la fel de bine ca el”, a spus Muschietti. „Celelalte reprezentări ale personajului sunt grozave, dar această viziune particulară a personajului, el pur și simplu a excelat în a o face. Pare a fi un personaj făcut pentru el.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton