; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ezgi

Ezgi Asaroğlu revine după trei ani de pauză

08 December 2020

Actrița pe care o știm din „Bahar: Viață furată', difuzat cu mare succes de Kanal D, se întoarce la seriale cu un nou rol.

 

Fanii serialelor turcești sigur și-o amintesc pe Ezgi Asaroğlu, actrița care a fost protagonista din „Bahar: Viață furată', difuzat la noi de Kanal D în 2016-2017.

 

Serialul a mers așa de bine în Turcia, încât a avut 4 sezoane și 131 de episoade! Dar, așa cum se întâmplă uneori, pe cât de mare a fost succesul de pe micul ecran, pe atât de complicate au fost relațiile din culise. Cei doi actori din rolurile principale, Ezgi Asaroğlu și Keremcem, s-au îndrăgostit la filmări și au format un cuplu pentru câteva luni. După ce s-au despărțit, colaborarea lor a devenit, în mod evident, incredibil de dificilă: „Ezgi este distrusă. Nu mai mănâncă, a slăbit foarte tare și nu se poate concentra. Suferă enorm după despărțirea de Keremcem. La insistențele familiei, Ezgi a acceptat să meargă la psiholog', a declarat atunci un apropriat al actriței, citat de presa turcă, fiind vorba, se pare, nu doar de epuizare fizică și psihică, dar și de depresie.

 

Cert e, că după ce s-a termina „Bahar: Viață furată', tânăra care a împlinit în vară 33 de ani s-a ținut departe de micile ecrane, cu numeroșii ei admiratori întrebându-se la un moment dat dacă nu cumva a renunțat definitiv la actorie.

 

Din fericire, nu e cazul. De curând, Ezgi Asaroğlu a acceptat să apară, la Fox Turcia, în serialul „Mucize Doktor', ajuns deja la sezonul 2, în rolul unei vecine a protagonistului Taner Ölmez. „Mucize Doktor' este remake-ul turcesc al serialului american „Doctorul cel bun', difuzat la noi de AXN.

 

Și dacă tot vorbim de „Bahar: Viață furată', să precizăm că Antena 1 pregătește pentru anul viitor versiunea românească a poveștii, serialul „Adela'. Postul nu a anunțat încă data premierei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare