; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina si razvan fodor 1

Experiment „La Măruță”: Cum o să arate vedetele tale preferate la bătrânețe

18 November 2016

Astăzi sunt tineri, frumoși și își trăiesc fiecare clipă plini de entuziasm, fără grija zilei de mâine. Dar cum vor arăta vedetele de astăzi atunci când vor îmbătrâni, cu părul cărunt și fața plină de riduri? Cum vor arăta Răzvan și Irina Fodor, de exemplu, atunci când vor auzi nepoții alergând prin casă?

irina-si-razvan-fodor-1

Săptămâna aceasta, Irina și Răzvan Fodor s-au văzut în viitor și, cu ajutorul machiajului profesionist, au mers prin viață împreună câte 10 ani, până la frumoasa vârstă de 90 de ani! Reacțiile lor? Neprețuite: multe râsete, dar și câteva lacrimi, melancolie și planuri pentru activitățile de la frumoasa vârstă de 90 de ani.

irina-si-razvan-fodor-2

Alina Sorescu și Alex Ciucu sunt următorii care vor trece prin experimentul timpului și vor putea avea o imagine de ansamblu despre viața lor ca o familie pe măsura trecerii anilor. Cine va îmbătrâni mai frumos? Cine va avea mai multe riduri?

După cei doi vor urma multe alte cupluri, care au acceptat provocarea echipei La Măruță. Se vor vedea peste ani și ani, vor râde, vor plânge și își vor face promisiuni emoționante! Reacțiile lor impresionante și, mai ales, înfățișarea lor de peste 50 de ani vor face deliciul tuturor telespectatorilor.

În fiecare emisiune de luni, echipa „La Măruță' a pregătit o rubrică specială, în care cele mai îndrăgite cupluri de vedete se privesc ochi în ochi la vârste diferite și comentează look-ul partenerului în cele mai inedite modalități!

Telespectatorii sunt invitați să urmărească de luni până vineri, de la ora 15:00, povești incredibile, oameni deosebiți, materiale în premieră și cele mai importante evenimente, „La Măruță'.

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare