; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

4K, Panasonic

Experienţa din cinematograf, direct la tine în sufragerie

19 December 2014

Datorită noii tehnologii 4K, Panasonic îți aduce experiența din cinematograf pe canapeaua din propria sufragerie. Gama completă de peste 50 de modele de televizoare LED LCD aduc mai aproape experienţa excepţională de vizionare.

Modelul „vârf de lance', Panasonic TX-65AX900E te va surprinde la fiecare interacţiune. Conceput special pentru a se integra perfect și armonios în spațiul de locuit, TX-65AX900E are un design minimalist ce elimină toate elementele redundante. Având un design orizontal, crează un echilibru perfect cu interiorul încăperii, iar materialele folosite, cum sunt sticla şi metalul, îi sporesc eleganţa.

4K, Panasonic

Tot ce trebuie să ştii despre 4K, tehnologia anului 2015

Ecranul 4K are de două ori rezoluția pe verticală și orizontală a unui ecran HDTV cu rezoluție 1920×1080 pixeli, ceea ce înseamnă că ecranul 4K are de 4 ori mai mulți pixeli și o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. Imaginează-ți cum ar fi să privești lumea printr-o fereastră de cristal perfect clară.

Televizorul vine echipat cu conectori HDMI 2.0, singurul standard HDMI care permite transferul de conţinut la calitate 4K. De asemenea, este echipat cu un conector Display Port 1.2a, ce permite transferul semnalului 4K pentru prelucrarea în studiourile profesionale. Acest lucru permite televizorului să primească un semnal 4K la cea mai bună calitate din aproape orice sursă și asigură compatibilitatea viitoare a acestuia cu echipamentele de redare a semnalului 4K.

Imaginea redată de modelul TX-65AX900E este la o calitate de excepție datorită funcției Studio Master Drive, funcție care realizează o gradare uniformă și nuanțe de negru foarte detaliate chiar și în scene foarte întunecate. Prin funcția de Local Diming Ultra, nuanțele profunde și robuste de negru își păstrează nivelul original de detaliere chiar și în zonele cu luminozitate ridicată. Culorile în scenele mai luminoase sunt reproduse superb prin funcția Ultra Bright Panel, iar imaginile vii dintr-un registru cromatic larg sunt redate fidel cu ajutorul funcției Studio Master Colour.

Sistemul original și foarte performant de procesare a imaginilor de la Panasonic, Quad Core Pro5 redă imaculat imagini 4K foarte complexe și detaliate.

Seria AX900 depășește funcțiile inteligente obișnuite, pentru a face televizorul mai accesibil și mai ușor de utilizat. Această serie oferă caracteristici precum funcții de personalizare, recomandări privind conținutul vizionat, afișare automata a celor mai importante informații și funcția 'TV Anywhere'(TV Oriunde – mod de vizionare de la distanța cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete), la care se adaugă o interfață intuitivă ce le face foarte ușor de utilizat.

Îți poți personaliza ecranul de pornire cu conţinutul şi aplicaţiile preferate cum ar fi jocuri sau canalele de Social Media (Facebook, Twitter) şi Youtube. Funcţia „my Home Screen' îți permite să accesezi rapid şi uşor orice dorești.

Un alt serviciu foarte util este „My Stream' care oferă acces la conţinutul preferat pentru toţi membrii familiei. Prin acesta, vei avea acces la filme şi emisiuni TV transmise prin cablu sau Video on Demand, în funcţie de preferinţele fiecaruia, fără a mai fi nevoie de timp pentru căutarea lor. Înregistrările, filmele, fotografiile, paginile web şi materialele video online sunt, de asemenea, incluse în interfaţa „my Stream'.

Un senzor de proximitate şi o funcţie de recunoaştere facială prin intermediul camerei video încorporate, conlucrează în vederea afişării personalizate, instantanee şi automate, a prognozei meteo, mesajelor personale, orei exacte si altele, atunci cand vă apropiați de televizor. Acest serviciu este posibil datorita funcției „Info Bar' (Bară de informaţii).

Acum nu trebuie să îți mai faci griji când trebuie să ieşi din casă în mijlocul emisiunii tale preferate. Datorită funcției „TV Anywhere' poți să transferi in timp real transmisiile TV şi programele înregistrate pe un smartphone sau o tabletă, de la distanță. Această funcţie îți permite să vizionezi în timp real conținutul de pe televizorul de acasă chiar și atunci cand nu ești acasă, prin intermediul unei conexiuni la internet.

Cu ajutorul funcţiei 'Swipe&Share', conţinutul media favorit poate fi transferat rapid de pe tabletă sau smartphone către televizor, pentru bucuria prietenilor și a familiei.

Nu a fost niciodată mai uşor să împărtăşeşti momentele importante cu prietenii sau familia instant, de oriunde din lume. Cu funcţia inovatoare 'Remote Sharing', se poate utiliza aplicaţia Panasonic TV Remote 2 de pe un smartphone sau o tabletă pentru a trimite mesaje, clipuri video şi poze prin cloud direct către televizoarele prietenilor sau ale familiei.

Intră în lumea Panasonic, a experienţei excepţionale de vizionare şi bucură-te de imaginile fantastice redate de gama LED LCD Panasonic ce îţi oferă acces la tehnologia de ultimă generaţie 4K și funcții SMART unice.

VIERA – BEYOND SMART TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare