; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia virlan

EXLCUSIV. Horia Vîrlan ne-a povestit unde şi cum şi-a petrecut vacanţa de vară

28 August 2018

Gadza emisiunii „Mama mea găteşte mai bine' de la Prima a avut o vacanţă frumoasă vara aceasta, despre care ne-a povestit şi nouă.

 

TVmania: Unde aţi fost în vacanţă şi cu cine?

Horia Vîrlan: Am fost, împreună cu familia, într-o vacanţă de trei săptămâni, împărţită între Franţa şi plajele de pe o insulă din Croaţia.

De ce aţi ales aceste destinaţii?

Nouă ne place să mergem în vacanţa de vară în Croaţia pentru că au nişte plaje superbe, găseşti tot felul de activităţi de făcut când vrei să nu mergi la plajă, în plus au mâncare bună, pe care o ador şi au şi vin bun.

 

 Vezi galeria foto >

 

Ce au ele special?

Special nu este nimic şi este tot. Este aceeaşi mare care o găseşti şi în Grecia, Cipru sau Sicilia, dar localnicii au ceva ce-mi place. Sunt politicoşi fără a fi servili, sunt civilizaţi şi nu vor cu orice chip să te stoarcă de bani. Au o istorie destul de interesantă cu localităţi încărcate de vestigii şi sunt iubitori de artă şi muzică bună.

De câte ori aţi mai fost şi ce vă determină să reveniţi?

În insulele din Croaţia am fost, deja, de cinci ori, iar în Franţa de vreo patru ori. Ambele mă fascinează. În Croaţia mi-ar plăcea să-mi petrec bătrâneţea, iar Franţa este un album de artă şi istorie cu o mie de volume, ce trebuie recitit de o mie de ori.

Cum a fost în acest an?

Superb!

Cum v-aţi petrecut zilele?

Nu am avut un program anume şi niciodată nu-mi fac un program strict. Ne place să ne trezim şi să vedem noi ce facem'. Aşa a fost şi în acest an, am făcut plaje, am explorat locuri noi, am stat până noaptea târziu sau ne-am culcat devreme să prindem primele raze ale soarelui. Ba chiar am fost la piaţa de peste la 5.45 dimineaţa să cumpăr peşte proaspăt prins şi să-l gătesc cu mâna mea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare