; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aidan Gillen

Există viață după „Urzeala tronurilor”! Actorul Aidan Gillen a semnat contractul pentru un nou serial

30 October 2017

Aidan Gillen, Littlefinger din „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones', va juca în „Blue Book', produs de History Channel și avându-l ca producător executiv pe Robert Zemeckis.

 

Cele 10 episoade ale serialului dramatic „Blue Book', creat de David O’Leary, au în centru o operațiune secretă a guvernului american, în anii 1950 – 1960, care avea drept scop studierea fenomenelor legate de OZN-uri. Aidan Gillen va interpreta personajul Dr J. Allen Hynek, un astrofizician și un sceptic al teoriilor legate de OZN-uri, recrutat de Air Force, pentru a conduce această operațiune clandestină, care trebuie să analizeze miile de cazuri care nu au încă o explicație.

Specialistul în efecte vizuale Robert Stromberg, deținător de Oscar și Emmy pentru „Avatar', „Maleficent' și „Star Trek: The Next Generation', va regiza primele două episoade. Sean Jablonski („Costume') va fi showrunner.

Este primul rol post-„Urzeala tronurilor' pentru Aidan Gillen, al cărui personaj din serialul de la HBO a fost omorât la finalul sezonului 6.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare