; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura Cosoi vorbeşte despre relaţia ei cu Smiley!

06 November 2012

Astăzi, Laura Cosoi va fi prezentă în platoul „Happy Hour' de la Pro TV și va vorbi în premieră despre despărțirea de Smiley și despre zvonurile legate de împăcarea lor. Începând din 19 noiembrie, Laura va juca în „Pariu cu viața', unde va interpreta personajul Mihaelei, psihologul școlii.

 

Mi-a fost foarte dor să joc. Când am văzut prima oară serialul Pariu cu viața am fost foarte impresionată atât de subiect, cât și de energia pe care o transmiteau tinerii de acolo. În momentul în care am primit propunerea, m-am bucurat foarte mult, pentru că o parte din mine aparținea deja acelei lumi', a spus Laura.

Actrița mărturisește faptul că acest rol i-a împlinit un vis mai vechi, acela de a deveni psiholog: Rolul interpretat de mine presupune o adevărată provocare, asta pentru că în urmă cu mulți ani, în liceu, îmi doream să merg la facultatea de psihologie. Iată că destinul m-a ajutat și m-a pus față în față cu visul din copilărie.'

Laura este foarte încântată de atmosfera de pe platourile de filmare și de colegii săi din trupa LaLa Band: Am găsit o gașcă de tineri minunați, profesioniști desăvârșiți, de la care ma încarc zi de zi cu energie pozitivă.'

Actrița pregăteste multe surprize telespectatorilor: Aș dezvălui mult mai multe secrete ale personajului meu, dar vă las să o descoperiți pe Mihaela așa cum o fac și eu', a declarat Laura.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare