; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Există viață după Paradis: Depp are o nouă relație?

21 June 2012

Johnny Depp își va reface repede viața după despărțirea definitivă de partenera sa de viață, Vanessa Paradis. Surse citate de publicația Daily Mail spun că între Depp și colega de breaslă Amber Heard ar fi ceva mai mult decât o simplă relație de amiciție.

Starul din „The Rum Diary' s-ar fi apropiat de Amber Heard (26), cu atât mai mult cu cât actrița este un „vizitator obișnuit' pe platourile de filmare ale peliculei „The Lone Ranger', la care Depp lucrează în prezent.

Se zvonește chiar că Johnny Depp i-ar fi făcut cadou lui Amber un cal, pentru a se putea plimba în voie pe platourile de filmare. Cu toate acestea, Depp a negat în repetate rânduri că ar avea o relație cu Amber. Despre ei s-a zvonit însă că ar fi plecat împreună în vacanță în Las Vegas.

Depp şi Paradis chiar s-au despărţit

Johnny Depp şi partenera sa, Vanessa Paradis, au decis s-o ia pe drumuri separate. Relaţia lor dura de 14 ani, o eternitate după standardele de la Hollywood.

„Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au despărţit în condiţii bune. Vă rugăm să le respectaţi intimitatea, dar mai ales intimitatea copiilor lor', a declarat publicistul actorului într-un comunicat.

Primele zvonuri despre destrămarea cuplului au apărut la începutul anului.

Johnny Depp a fost acuzat că a înşelat-o pe Vanessa Paradis cu două actriţe, Eva Green (31 de ani) şi Ashley Olsen (26 de ani).

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare