; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stefan banica

EXCLUSV. Ștefan Banică: „E o mare diferență între a juriza Next Star și X Factor”

18 March 2020

Ștefan Bănică, unul din jurații emisiunii „Next Star', de la Antena 1, ne-a povestit despre noua experiență profesională de care are parte la masa juriului emisiunii prezentate de Dan Negru. Vă reamintim că emisiunea a fost scoasă din grila de programe după prima ediție, pentru că filmările producțiilor trustului Antenei 1 au fost sistate.

 

TVMANIA: De ce ai ales acest show de talente pentru a face parte din juriu?

ȘTEFAN BĂNICĂ: Pentru că îmi plac copiii. Pentru mine, copiii sunt cei mai cinstiți spectatori. Când la concerte sau la spectacolele mele de teatru vin copii, mă bucur, pentru că ei sunt extrem de sinceri și îți spun părerea lor fără ocolișuri, indiferent dacă le place sau nu. Îmi place să le aduc bucurie copiilor, iar acum, din postura mea de jurat, ei o să-mi aducă bucurie prin ceea ce fac pe scenă și prin ceea ce sunt.

Cum este sa lucrezi cu cei mici avand in vedere ca pana acum ai jurizat numai oameni maturi?

E mult spus lucrat', aici e vorba de discutat, de ascultat, de a dialoga cu cei mici. Am mai spus lucrul ăsta, copiii sunt cinstiti, sunt curați, încă nu au metode' de interpretare sau ale succesului, în comparatie cu cei maturi, care știu foarte clar pentru ce vin la un talent show. Iar surprizele, uneori, pot fi uriașe. Sunt atâția copii talentati, unii dintre ei total imprevizibili, încât e o plăcere reală să-i urmăresti pe scenă. Și cred că trebuie tratați ca de la egal la egal, mai ales că vorbele tale, ca jurat, sunt extrem de importante pentru ei.

Cum a fost revederea cu Loredana?

Ne știm de atâția ani, am făcut atâtea spectacole împreună, am înregistrat cântece împreună, încât nu poate fi decât o bucurie.

Ce vei juriza in cadrul competitiei?

Nu voi fi un jurat dur, că nu e cazul. E o mare diferență între a juriza Next Star si X Factor. Copiii trebuie încurajati, chiar si numai pentru a prinde încredere în ei. La Next Star, jurizarea nu e împărțită pe categorii. Există un singur finalist al serii, care trebuie să primească majoritatea voturilor juratilor, iar eu aleg în funcție de ceea ce m-a impresionat cel mai mult în acea seară. Aici nu e vorba numai de cântat. Vin copii din diferite discipline artistice și nu numai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare