; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vlad (1)

EXCLUSIV. Unde petrece Adrian Nartea noaptea dintre ani: „E o atmosferă frumoasă”

27 December 2019

Adrian Nartea, interpretul personajului principal al serialului „Vlad', difuzat de Pro TV se bucură alături de cei dragi în această perioadă.

Pentru că a filmat până în pragul Sărbătorilor, actorul nu va pleca din țară, însă are de gând să se bucure alături de familia sa în această scurtă vacanță, iar Crăciunul îl petrece alături de părinți și socri:

„Anul acesta o să sărbătorim în familie. Cum termin filmarea, mergem direct la Suceava, acolo o să stăm de Crăciun. E o atmosferă frumoasă, cu tot felul de bunătăți culinare, cu cozonac de Bucovina, și nu numai. J După care plecăm la Brașov, la ai mei', a declarat actorul în exclusivitate pentru TVMania. 

A fost un an plin și de succes pentru Adi, care a cucerit publicul grație serialului în care joacă și care a început deja să filmeze pentru al treilea sezon. Și pentru că dorește ca viața să îl ia prin surprindere, Adrian nu a făcut niciun plan concret pentru noaptea dintre ani:

„Avem și un botez în perioada imediat următoare Crăciunului, iar după poate ne orientăm să rămânem la o cabană în zonă de Revelion.' , a încheiat actorul.

Al treilea sezon al serialului „Vlad' este așteptat pe micile ecrane de la Pro TV în primăvara anului 2020. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare