; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jencarlos Canela

EXCLUSIV : ”TV Satelit” i-a luat un interviu lui Jencarlos Canela!

13 March 2015

Înainte de concertul său la Bucureşti, actorul de telenovele Jencarlos Canela a acordat un interviu în exclusivitate revistei „TV Satelit', care apare pe piață sâmbătă, 14 martie. Actorul de origine cubaneză Jencarlos Canela (pe care l-ați văzut la Acasă în „Demon şi înger', „Lola' şi, cel mai recent, în „Pasiune interzisă', alături de regretata actriţă Monica Spear) concertează la cinematograful Patria din București, pe 14 martie.

Jencarlos Canela

În afară de pasiunea lui pentru muzică, actorul de telenovele va juca în curând și într-un serial american produs de NBC împreună cu Eva Longoria.

'Am început de curând să filmez, așa că voi fi din nou prezent pe micile ecrane. Sunt bucuros că nu voi renunţa la niciuna dintre pasiunile mele. Voi avea ocazia să joc, dar şi să cânt în această producţie TV.

Deşi serialul se va numi „Telenovela', noi vom vorbi în engleză. Ideea acestui proiect îi aparţine Evei Longoria, care îl şi co-produce. Eu îl voi interpreta pe Xavier, însă deocamdată nu vă pot spune prea multe despre personajul meu, nu am voie', a declarat Jencarlos exclusiv pentru 'TV Satelit'.

Te-ar putea interesa și:

Jencarlos Canela va susţine un concert la Cinema Patria din Bucureşti

Telenovelistul Jencarlos Canela a lansat videoclipul Irreparable'

Gaby Espino şi Jencarlos Canela îşi prezintă băieţelul

FOTO: Jencarlos Canela şi Gaby Espino îl aşteaptă pe Nicolas

Jencarlos Canela va juca alături de Eva Longoria

Eva Longoria, producătoare și actriță în „Telenovela'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare