; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1200x630

EXCLUSIV. Toma Cuzin: „Las Fierbinți vine ca o oglindă a societății”

17 September 2020

Serialul de umor de la Pro TV, „Las Fierbinți' a debutat pe 7 septembrie la ora 20.30 și este difuzat în fiecare marți și joi în același interval orar. Interpretul lui Firicel, actorul Toma Cuzin a stat de vorbă cu TVMania și ne-a povestit cum decurg filmările în această perioadă.

Imediat după ridicarea stării de urgență, actorii din serial au revenit pe platourile de filmare cu: „bucurie și entuziasm', ne-a dezvăluit Toma Cuzin, interpretul lui Firicel, însă cu respectarea obligatorie a regulilor: „Suntem puțin mai stricți, mai atenți, păstrăm toate normele de distanțare fizică, dar actul nostru artistic nu a fost afectat. Cu siguranță în noile episoade se vor regăsi mici accente din zilele pe care le trăim, pentru că asta face . Serialul vine ca o oglindă a societății, tratând cu umor anumite probleme care pe fond sunt mult mai grave', ne-a mai povestit actorul, iar filmările pentru sezonul actual sunt în toi:  „Noi încercăm să filmăm cât timp suntem lăsați. Sper să filmăm trei luni de zile așa cum avem programat', a mai spus el.

 Cât despre perioada izolării, Toma ne-a povestit că a avut proiecte readaptate: 

„Am avut activitate în mediul online cu Teatrul Mic am avut activități toată perioada și eu și colegii mei pe care îi laud mereu. Diferite proiecțele, spectacole difuzate online. A fost activitate, mica pentru că nu este aceeași experiență ca a unui spectacol în sala de teatru, dar ne adaptăm'.

 Actorul are deja programate și viitoare proiecte „Nu prea vorbesc despre proiectele mele viitoare, dar am în lucru o piesă de teatru și un film'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare