; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo trandafir

EXCLUSIV. Teo Trandafir: „Ar fi bine să învățăm niște lecții din ceea ce se întâmplă”

19 April 2020

Prezentatoarea emisiunii „Teo Show' ne-a povestit ce lucruri utile a învățat de când stă mai mult timp în acasă și cum va arăta Paștele pentru ea anul acesta. Vedeta Kanal D ne-a mărturisit și ce face Maia, fiica ei, în carantină.

TVmania: Cum arată programul tău în carantină?

Teo: Evident că înainte ieșeam mai mult din casă, socializam mai mult, aveam un program încărcat, proiecte de suflet în care ma implicam. Acum stau izolată tot timpul, cu excepția celor două ore pe zi când sunt în emisie. La cumpărături ieșim o data la două săptămâni pentru strictul necesar. Viața s-a schimbat pentru noi toți și ar fi bine să învățăm niște lecții din ceea ce se întâmplă în această perioadă cu omenirea.

Ce faci toată ziua în casă? 

Mi-am cumpărat toate „jucăriile' pe care doream să mi le cumpăr: un mop cu abur, un aspirator electric mic, dar cu suprafață de acoperire mare, cu acumulator. Și oricât aș dezinfecta tot nu este suficient. Fac ceea ce face toată lumea în această perioadă de autoizolare, lucruri neinteresante, dar utile. Am învătat să spăl, să calc. Chiar am călcat primul meu set de lenjerie de pat după ce l-am fiert. Sunt foarte încântată din acest punct de vedere.

Ce ai învățat pe timp de carantină și nu știai sau nu apucasei să faci inainte?

Am învățat să spăl podele, să dezinfectez cearșafuri, calc lenjeria de pat, ceea ce nu mi s-a întâmplat niciodată pentru că mi se păreau foarte mari. Acum pot să calc li cearșaful plic și fețele de pernă. Am învățat să dezinfectez cu clor de fiecare dată când intru în casă și să spăl suprafețele până când strălucesc și să folosesc o mașină de spălat mai inteligentă decât mine.

Cum vor arata Sărbătorile Pascale în casa ta?

N-am avut niciodată apetență pentru veselie de Sărbătorile Pascale. Nu pot sărbători o crucificare, o moarte divină. Anul ăsta vom sta acasă. În mod normal ne place să plecăm într-un loc cât se poate de retras, să ne gândim la ale noastre. Dar și acasa ne vom bucura că suntem sănătoase, că suntem împreună.

Ce vei pune pe masă?

Noi nu gătim în mod normal de Paște pentru că este un prilej de întoarcere la cele sfinte. Singurul fel tradițional pe care îl pregătim este pasca fără blat. În rest mâncăm ca de obicei. Nu cred în sacrificarea mielului pentru a-mi arăta credința în Dumnezeu. Vom pune în suflet multe lucruri bune și pe masă ceea ce avem în frigider. Dacă avem iaurt, mâncăm iaurt, dacă avem covrigi mâncăm covrigi și încercăm să ne gândim la alte lucruri, nu la ce mâncăm.

 

Fata ta ce preocupări are în carantină?

Maia are școală dimineața, cursurile sunt online și prima parte a zilei o are ocupată. Apoi are teleconferințele cu prietenii. Generația asta trece mai ușor peste această perioadă pentru că sunt obișnuiți să comunice online. Își aranjează lucrurile în dulap, ne uităm la seriale, avem timp să vorbim despre tot și toate, ne recuperăm hainele una de la cealaltă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare