; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stefan iancu

EXCLUSIV. Ștefan Iancu, din serialul „Vlad”, joacă în sezonul 3 din „Obsesia Evei”

25 February 2020

Actorului Ștefan Iancu (23 de ani) – interpretul lui Răzvan din serialul „Vlad' – îi merge din plin. Nu a terminat încă facultatea, dar joacă într-unul dintre cele mai apreciate seriale de la noi, repetă pentru „Richard al III-lea' și, surpriză!, va avea o apariție specială în sezonul 3 din „Obsesia Evei'.

 

Sezonul al treilea al apreciatului serial difuzat și la noi de HBO ne va aduce ceva umor, costume spectaculoase, suspans, dar și o surpriză specială: un actor român joacă alături de Jodie Comer!

Scenariul sezonului trei, sezon care va avea premiera la sfârșitul lui aprilie și pe care îl așteptăm și noi la HBO GO, i-a revenit lui Suzanne Heathcote („Fear The Walking Dead'). Cele opt episoade noi vor aduce mai mult umor și o garderobă absolut spectaculoasă pentru Villanelle și savantele ei deghizări. Acțiunea reîncepe la șase luni de la încheierea ultimului episod și le regăsește pe Eve Polastri (Sandra Oh) și pe Villanelle (Jodie Comer) într-un context neașteptat. Eve aterizează în bucătăria unui restaurant, unde are prilejul să-și descopere noi abilități, precum aceea de-a face… găluște. Villanelle, în schimb, începe o nouă viață la Barcelona, ghidându-se „după propriile reguli'. Acolo cunoaște un personaj nou, Felix, interpretat de tânărul actor român Ștefan Iancu („Vlad', „Un pas în urma serafimilor'), iar amândoi acționează sub acoperire, deghizați în clovni, complici într-o misiune învăluită în mister.

Mai multe detalii despre experiența extraordinară de-a juca într-unul dintre cele mai urmărite și iubite seriale ale momentului am aflat însă chiar de la Ștefan Iancu.

 

A fost un sentiment copleșitor'

 

TV Mania: Cum ai fost distribuit în „Obsesia Evei', unul dintre cele mai premiate seriale ale momentului?

Ștefan Iancu: Totul a venit prin agentul meu. Mi-a trimis într-o seară un rezumat cu acest serial de care auzisem vag și m-a întrebat dacă aș fi interesat pentru un casting. I-am scris un mail și apoi m-am filmat cu telefonul și am trimis proba undeva pe la ora două noaptea. Uitasem complet și peste două săptămâni m-a sunat să îmi spună că trebuie să mă rad în cap pentru rol și într-o săptămână să mă duc la Londra pentru citire de text. 🙂

Povestește-ne câte ceva despre Felix, rolul tău de aici, și despre cum a fost să lucrezi la serial, cum ți s-a părut atmosfera?

Felix este unul dintre noile personaje din sezon. Este un tânăr cu un trecut destul de tumultuos și cu probleme, luat sub aripa ei de Villanelle (Jodie Comer). Ce m-a surprins cu totul a fost profesionalismul și amabilitatea echipei de filmare. M-am simțit într-un mediu sigur, deși eram doar printre oameni străini și asta m-a ajutat enorm.

Cum a fost colaborarea cu Jodie Comer, cu care ai filmat direct?

Jodie e o persoană minunată, cu care m-am înțeles din prima. Nu m-a intimidat sau îndepărtat cu nimic, ba mai mult, am discutat despre tot felul de lucruri. De la cariera ei la parcursul meu și mai mult decât o discuție cu un star, am simțit că vorbesc cu un adevărat partener de set.

 

Ștefan Iancu și Jodie Comer la filmările serialului „Obsesiile Evei'

Ștefan Iancu și Jodie Comer la filmările serialului „Obsesia Evei'

 

 

Te-ai întâlnit și cu celelalte vedete ale serialului, ca Sandra Oh sau Fiona Shaw?

Da, la citirea primelor două episoade, la Londra, s-a reunit toată echipa serialului. A fost un sentiment copleșitor să văd anvergura reală a unui proiect atât de mare. Cu Sandra Oh chiar am vorbit puțin. Era simpatică și agitată. După vreo 30 de minute mi-am dat seamă că de fapt toți sunt oameni și că suntem acolo să facem ceva mișto împreună. M-am liniștit repede.

Ce proiecte ai în continuare, Ștefan?

Repet la spectacolul „Richard III”, la Apollo111, în regia lui Andrei Măjeri și sunt în pline filmări la cel de-al treilea sezon din serialul „Vlad”, de la Pro TV (care a revenit din 24 februarie la Pro TV). Ah, și sunt în anul III la UNATC, unde repet pentru spectacolul de licență.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare